Γιάννης Αντετοκούμπο: Έτοιμος να γράψει ιστορία στο NBA

Ιστορία ετοιμάζεται να γράψει ο Γιάννης Αντετοκούμπο αφού μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα έχει μπει ομόφωνα στην πρώτη ομάδα της σεζόν του NBA, τέσσερα χρόνια στη σειρά, για πρώτη φορά μετά την σεζόν 1966-67.

«Αν κάποιος πει ότι ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή, δύσκολα θα το αμφισβητήσει κανείς, εκτός κι αν είναι ο Στέφεν Σμιθ (σ.σ: αθλητικός δημοσιογράφος, αναλυτής του ΝΒΑ, σχολιαστής του ESPN). Παρόλο που ο Greek Freak είναι μόλις 27 ετών, έχει ήδη κερδίσει σχεδόν τα πάντα. Η λίστα των επιτευγμάτων του τον είδε ήδη να έχει εγγραφεί στην ομάδα της 75ης επετείου του NBA, και θα μπορούσε τώρα να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ αυτή τη σεζόν», ανέφερε η ιστοσελίδα fadeawayworld

«Αν κάποιος πει ότι ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή, δύσκολα θα το αμφισβητήσει κανείς, εκτός κι αν είναι ο Στέφεν Σμιθ (σ.σ: αθλητικός δημοσιογράφος, αναλυτής του ΝΒΑ, σχολιαστής του ESPN). Παρόλο που ο Greek Freak είναι μόλις 27 ετών, έχει ήδη κερδίσει σχεδόν τα πάντα. Η λίστα των επιτευγμάτων του τον είδε ήδη να έχει εγγραφεί στην ομάδα της 75ης επετείου του NBA, και θα μπορούσε τώρα να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ αυτή τη σεζόν», ανέφερε η ιστοσελίδα fadeawayworld «Ο MVP στις συνεχόμενες σεζόν 2018-19 και 2019-20, ήταν προφανώς μια ομόφωνη επιλογή για την πρώτη ομάδα του All-NBA. Είχε πιθανότητες να κερδίσει ξανά το βραβείο την περασμένη σεζόν, αλλά παρόλο που αυτό πήγε στον Νίκολα Γιόκιτς, ο Giannis ήταν ξανά ομόφωνα στην πρώτη ομάδα της σεζόν. Αυτό τον έβαλε σε ελίτ παρέα με τους Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρον Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν», προσθέτει. «Αν ο Giannis είναι ομόφωνη επιλογή για την πρώτη ομάδα του All-NBA αυτή τη σεζόν, θα ήταν ο πρώτος που θα το έκανε τέσσερα χρόνια στη σειρά τουλάχιστον από το 1966-67. Οι μόνοι άλλοι που το έχουν τρία συνεχόμενα χρόνια είναι οι, Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρον Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν», καταλήγει. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 19 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ για να καταγράψει το έβδομο συνεχόμενο double-double του, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν στο Fiserv Forum τους φιλοξενούμενους Φοίνιξ Σανς με 132-122. Έχει αυτή η σεζόν 29,4 πόντους, 11,6 ριμπάουντ και 6 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

«Ο MVP στις συνεχόμενες σεζόν 2018-19 και 2019-20, ήταν προφανώς μια ομόφωνη επιλογή για την πρώτη ομάδα του All-NBA. Είχε πιθανότητες να κερδίσει ξανά το βραβείο την περασμένη σεζόν, αλλά παρόλο που αυτό πήγε στον Νίκολα Γιόκιτς, ο Giannis ήταν ξανά ομόφωνα στην πρώτη ομάδα της σεζόν. Αυτό τον έβαλε σε ελίτ παρέα με τους Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρον Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν», προσθέτει.

«Αν ο Giannis είναι ομόφωνη επιλογή για την πρώτη ομάδα του All-NBA αυτή τη σεζόν, θα ήταν ο πρώτος που θα το έκανε τέσσερα χρόνια στη σειρά τουλάχιστον από το 1966-67. Οι μόνοι άλλοι που το έχουν τρία συνεχόμενα χρόνια είναι οι, Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρον Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν», καταλήγει.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο σημείωσε 19 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ για να καταγράψει το έβδομο συνεχόμενο double-double του, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν στο Fiserv Forum τους φιλοξενούμενους Φοίνιξ Σανς με 132-122.

Έχει αυτή η σεζόν 29,4 πόντους, 11,6 ριμπάουντ και 6 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά