«Ανήθικη επίθεση» σε βάρος της Γιώτας Πούλου από το Δήμαρχο Λεβαδέων καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων με θέμα τα «Ακίνητα της Κρύας» ο Δήμαρχος απάντησε με προσβλητικούς και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς στην κ. Γιώτα Πούλου.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και πολιτικά ανήθικη προσωπική επίθεση του δημάρχου κ. Ταγκαλέγκα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώτας Πούλου.

Ευτυχώς, για το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δυστυχώς για τον κ. Δήμαρχο, όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης καταδίκασαν την αήθη στάση του. 

Και δυο λόγια για την «ταμπακιέρα».

Ο κ. Δήμαρχος έχει κάνει σαφές ότι δεν θέλει και δεν μπορεί να υπερασπιστεί την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για δωρεάν παραχώρηση των ακινήτων της Κρύας στο Δήμο. Υπαναχωρεί  και γι’ αυτό κρύβεται πίσω από τις δήθεν «ευθύνες» του ΣΥΡΙΖΑ, χάνοντας την ψυχραιμία του και καταφεύγοντας σε προσωπικές επιθέσεις. 

Η αλήθεια όμως είναι άλλη.

Σήμερα, Δήμαρχος είναι ο κ. Ταγκαλέγκας και κυβέρνηση η Ν.Δ. Αυτοί πρέπει να δώσουν πολιτική λύση αλλά και να απαντήσουν στον λαό της Λιβαδειάς.

Είναι με την «αγορά» μετατρέποντας τους Λιβαδείτες από «ιδιοκτήτες» της Κρύας σε ενοικιαστές με 2.200 ευρώ το μήνα ή είναι με την παράδοση, τον πολιτισμό και την ανάπτυξη της πόλης μας;

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Σχετικά