Απόστολος Γκλέτσος: Δε μετάνιωσα ποτέ για αυτά που έχω δηλώσει

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στο Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα.

«Ο Μανούσος Μανουσάκης είχε στείλει βοηθούς του να επιλέξουν παιδιά από δραματικές σχολές για βουβούς ρόλους για τη σειρά “Φάκελος Αμαζών”.

Γινόταν μια σκηνή όπου υποδυόμασταν τους σωματοφύλακες και περιμέναμε μια λιμουζίνα. Εκείνη την στιγμή με είδε ο Μανουσάκης να τρίβω τα πόδια μου και με ρώτησε γιατί το έκανα αυτό. Εγώ του απάντησα “μου βγήκε αυθόρμητα” και τότε μου έδωσε δυο ατάκες», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για τον τίτλο που του έδιναν τα περιοδικά, του απόλυτου ζεν πρεμιέ, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Δεν καθόμουν να σκεφτώ τους τίτλους των περιοδικών που με έλεγαν απόλυτο ζεν πρεμιέ. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Ξεκίνησα ως ένας φτωχός άνθρωπος που είχα κάνει όλες τις δουλειές. Είχα σερβίρει, είχα πλύνει αυτοκίνητα. Θα ήμουν γελοίος αν καβαλούσα το καλάμι».

Όσο για τον οξύθυμο του χαρακτήρα του, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Όταν με πειράξει κάποιος, γίνομαι οξύθυμος, το κακό παιδί. Δεν έχω μαλακώσει καθόλου με τα χρόνια.

Ήταν και η εποχή τότε που ίσως είχε ανάγκη από έναν τέτοιον χαρακτήρα. Το ζήταγε ο κόσμος. Δε μετάνιωσα ποτέ για αυτά που έχω δηλώσει. Ξέρω πολύ καλά πώς παίζεται το παιχνίδι των φημών και των ψευδών ειδήσεων. Ξέρω τι έχω κάνει και τι όχι.

Αυτό το μαχαίρι που λέγεται δημοσιότητα έχει διπλή όψη και πάντα πρέπει να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς και να περιμένεις τον χρόνο. Είμαι υπομονετικός άνθρωπος. Αν δεν ήμουν θα με είχαν φάει. Είμαι 55 χρόνια στο προσκήνιο απέναντι σε διάφορους που ήθελαν να μου κάνουν κακό. Με έχουν κατηγορήσει, με έχουν διαβάλλει. Φαίνεται όμως στο τέλος ότι όλοι εκείνοι που νόμιζαν ότι έχουν δίκιο, έχουν άδικο».

Για την προσωπική του ζωή, ο Απόστολος Γκλέτσος σημειώνει: «Είμαι πολύ καλά και πολύ σοβαρά στην προσωπική μου ζωή. Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές. Ο γάμος που περιμένουμε όλοι τώρα είναι της κόρης μου.

Όσο περνούν τα χρόνια αλλάζει η σχέση μου μαζί της. Δεν ήμουν ποτέ χαζομπαμπάς. Έχουμε μια σχέση δίκαιη. Ό,τι χρειάζεται θα το πάρει αλλά μέσα από μια διαδικασία ‘κάτι θα δώσεις για να πάρεις».

Σχετικά