Λεβαδειακός-Καλλιθέα 1-1: Εχασε ευκαιρία να ξεφύγει

Δεν τα κατάφερε ο Λεβαδειακός να κάνει το «δυο στα δυο» στα ματς που έδωσε στην έδρα του, μετά από την αποχή των δυο εβδομάδων λόγω των κρουσμάτων “CoViD-19” και μετά από το κυριακάτικο (20/3) ματς με τον Ηρόδοτο και την ευρεία (6-0) νίκη.

Στο παιχνίδι που έδωσε (23/3) στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», με αντίπαλο την ομάδα της Καλλιθέας, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία, με σκορ 1-1 και έχασε ευκαιρία για να ξεφύγει στον βαθμολογικό πίνακα.

Στον πολύ κρίσιμο, εξ αναβολής, αγώνα για την 23η αγωνιστική του Β’ (νότου) ομίλου του πρωταθλήματος της “Super League 2” 2021-2022, οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ καλά και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 7’ με ωραίο σουτ του Νίλι, μετά από εξίσου ωραία πάσα του Τσάπρα, αλλά δυο λεπτά αργότερα δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης από τον Ευαγγέλου.

Δημιούργησαν καλές στιγμές και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά την πιο σημαντική ευκαιρία την είχε η Καλλιθέα, στο 78’, όταν η κεφαλιά του Κυνηγόπουλου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μάρκοβιτς.

Ετσι ο Λεβαδειακός με την 4η, εντός έδρας ισοπαλία και 6η, συνολικά, έφτασε στους 48 βαθμούς (σε 23 ματς), παραμένει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχασε ευκαιρία για να ξεφύγει.

Η ομάδα της Καλλιθέας πήγε στους 44 βαθμούς (σε 23 ματς).

Το παιχνίδι έγινε κάτω από σχετικά καλές, για την εποχή, συνθήκες, με αρκετό κρύο , βέβαια και ένα βοριαδάκι ενώ είχε και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας…

Πως ξεκίνησαν

Για τον Λεβαδειακό ο Γιάννης Ταουσιάνης παρέταξε ενδεκάδα με δυο αλλαγές σε σχέση με το ματς της Κυριακής με τον Ηρόδοτο, ξεκίνησε και πάλι τον Μάρκοβιτς στο τέρμα και στην γνωστή διάταξη «4-2-3-1» τους: Τσάπρας, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος στην άμυνα, Μεχία, Χάμοντ (ανασταλτικοί), Μουτίνιο, Νίλι, Πολέτο (επιτελικοί) στη μεσαία γραμμή και Μυτίδης στην επίθεση.

Στον πάγκο κράτησε τους: Στογιάνοβιτς, Νίκας, Βρακάς, Δούμτσιος, Παναγιώτου, Συμελίδης, Κωνσταντινίδης.

Εκτός 20αδας έμειναν ο Ροβίθης και ο Κονέ.

Εκτός αποστολής είχαν μείνει οι: Αγγελόπουλος, Λιάγκας, Μανιώτης και Αραβίδης.

Για την Καλλιθέα ο Λεωνίδας Βόκολος ξεκίνησε τον Στρέζο και τους: Μανθάτης, Βασιλούδης, Κύργιας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα, Τσιντώνης, Μουνιέ, Νασιμέντο, Κυνηγόπουλος.

Στον πάγκο κράτησε τους: Βοσνιάδης, Κιουλτζόπουλος, Ρέντζας, Ιωάννου, Χατζηδίμπας, Νάτσης, Κωστίκα, Κονέ, Βογιατζής.

Διαιτητές

Διαιτητής ο διεθνής (FIFA) Βαγγέλης Μανούχος από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας

Βοηθοί διαιτητές ο Ιορδάνης Δημητριάδης, από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς και ο Θεόφιλος Μωυσιάδης, από την Ε.Π.Σ. Ηπείρου (Ιωαννίνων), αμφότεροι 1ης κατηγορίας (Super League).

Αναπληρωματικός διαιτητής ο Βασίλης Φίτσας (2ης κατηγορίας) από την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας.

Παρατηρητής διαιτησίας ο Νίκος Δροσινός από την Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Το φιλμ του ματς

Ο Λεβαδειακός στη σέντρα, Πολέτο

15:00’εναρξη του ματς.

3’ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Λεβαδειακό! Ο Πολέτο από αριστερά, έδωσε στον άξονα στον Μουτίνιο, αυτός αμέσως την κάθετη στον Νίλι, μέσα στην περιοχή, το σουτ αυτού κόντραρε, η μπάλα πήγε πίσω στον Μουτίνιο, από το ύψος της περιοχής έπιασε το σουτ, η μπάλα μόλις πάνω από το τέρμα!!!

5’ Ο Βήχος εκτέλεσε φάουλ που είχε κερδίσει ο Λεβαδειακός από δεξιά, η μπάλα στην καρδιά της άμυνας, ο Μπαχανάκ δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και αυτή πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.

7’ Γκολ για τον Λεβαδειακό, 1-0, Νίλι! Ο Πολέτο από τα αριστερά άλλαξε παιχνίδι δεξιά στο χώρο του κέντρου, ο Τσάπρας, με την μια έβγαλε εκπληκτική κάθετη πάσα στον Νίλι μέσα στην περιοχή, ο Ισπανός έκανε και μια ντρίμπλα, απέναντι στον Στρέζο έπιασε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα στα δίχτυα.

9’ Γκολ για την Καλλιθέα, 1-1, Ευαγγέλου. Κόρνερ για την Καλλιθέα από τα δεξιά, έγινε η κεφαλιά, ο Μπαχανάκ ενώ η μπάλα πήγαινε την αριστερή γωνία του τέρματος, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, όμως, έγιναν οι κόντρες, ο Ευαγέλλου μέσα από την περιοχή και λίγο αριστερά, έπιασε το δυνατό, συρτό, σουτ, με το αριστερό, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μάρκοβιτς και στα δίχτυα.

19’ φάουλ για τον Λεβαδειακό, σε καλή θέση, λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά. Ο Μεχία την εκτέλεση, με συρτό σουτ, ο Στρέζος δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει, αριστερά, όπου και βρισκόταν.

43’ ο Τσάπρας από δεξιά έκανε τη σέντρα-ξυραφιά, οι αμυντικοί έδιωξαν δύσκολα, η μπάλα πήγε στον Βήχο, λίγα μέτρα από την περιοχή, στον άξονα και λίγο αριστερά, αυτός έπιασε αμέσως το δυνατό σουτ, με το αριστερό, η μπάλα μόλις άουτ.

45’ καθόλου καθυστερήσεις στο α’ μέρος, με την συμπλήρωση των 45 λεπτών ο Βαγγέλης Μανούχος σφύριξε την λήξη.

46’ χωρίς αλλαγές στο β’ μέρος οι δυο ομάδες, συνεχίζουν όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο.

54’ πρώτη «φάση» στο β’ μέρος, ο Μουτίνιο, λίγα μέτρα από την περιοχή και λίγο αριστερά, δοκίμασε το αριστερό του πόδι, η μπάλα ψηλά άουτ.

57’ ο Νίλι έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Βήχος στην καρδιά της άμυνας έπιασε την κεφαλιά, ο Στρέζος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ διώχνοντας την μπάλα πάνω από το τέρμα.

58’ ο Βήχος, από δεξιά, εκτέλεσε γρήγορα το κόρνερ με πάσα, έκανε την κίνηση και ξαναπήρε την μπάλα, κινήθηκε παράλληλα με το τέρμα, βρήκε τον χώρο και το χρόνο, έπιασε και το ωραίο, φαλτσαριστό, σουτ με το αριστερό, η μπάλα πήγαινε στην δεξιά γωνία του τέρματος, αλλά ο Στρέζος απέκρουσε.

59’ Διαγώνιο σουτ του Πολέτο με το δεξί, από αριστερά, μπλόκαρε εύκολα ο Στρέζος.

62’ πρώτη κίνηση από τον Ταουσιάνη, για τον Λεβαδειακό, όσο αφορά σε αντικατάσταση παίχτη. Τράβηξε έξω τον Πολέτο, μέσα ο Λινάρδος.

65’ η άμυνα του Λεβαδειακού είχε ανέβει ψηλά, ο Τσιντώνης έκανε ωραία, κάθετη, πάσα και έβγαλε τον Κυνηγόπουλο στην αντεπίθεση, υπό την πίεση του Τσάπρα, ο Κυνηγόπουλος στα όρια της περιοχής και λίγο αριστερά, έκανε το σκαφτό, πλασέ, με το δεξί, ο Μάρκοβιτς μπλόκαρε.

73’ Διπλή αλλαγή από τον Ταουσιάνη για τον Λεβαδειακό. Εξω ο Μουτίνιο και ο Μυτίδης, μέσα ο Βρακάς και ο Δούμτιος.

77’ Πρώτη κίνηση από τον Βόκολο, όσο αφορά σε αντικατάσταση παίχτη, για την Καλλιθέα. Εξω ο Τσιντώνης, μέσα ο Κονέ.

78’ Δοκάρι για την Καλλιθέα, Κυνηγόπουλος! Ωραία σέντρα από τον Μπουλούλη, από αριστερά, στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων ο Κυνηγόπουλος έκανε μεγάλο άλμα, προς τα πίσω, μάλιστα, έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μάρκοβιτς!

83’ φάουλ για την Καλλιθέα, αρκετά μέτρα από την περιοχή και δεξιά, η εκτέλεση του Μουνιέ καλή, η μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Μαρκοβιτς.

84’ Αλλαγή από τον Βόκολο, για την Καλλιθέα, έξω ο Μουνιέ, μέσα ο Ιωάννου.

85’ Αλλαγή από τον Ταουσιάνη για τον Λεβαδειακό, έξω ο Τσάπρας, μέσα ο Μπαρμπόσα.

87’ Ο Νίλι έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπαρμπόσα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, η μπάλα κόντραρε, μπλόκαρε εύκολα ο Στρέζος.

90’ Τρια τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90’+1’ φάουλ για τον Λεβαδειακό από πλάγια, δεξιά, κακή εκτέλεση από τον Βήχο.

90’+3’ φάουλ  για τον Λεβαδειακό από πλάγια, δεξιά, η εκτέλεση από τον Βήχο, η μπαά,λ πάνω από το τέρμα.

90’+4’ Λήξη του ματς, τελικό αποτέλεσμα 1-1.

starsports.gr

Σχετικά