ΣΥΡΙΖΑ: Πτωχεύουμε καθημερινά με «ρήτρα Μητσοτάκη»

Σκληρή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε στο συνέδριο της ΝΔ ο Μητσοτάκης: «Η μεσαία τάξη πτωχεύει με ‘’ρήτρα Μητσοτάκη’’ – Με καθρεφτάκια νομίζει ότι θα την κοροϊδέψει!», αναφέρει.

Πιο αναλυτικά:

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να φλομώνει στο ψέμα ακόμα και το κομματικό κοινό της Νέας Δημοκρατίας. Παρουσίασε την εικόνα μιας χώρας που ζει μόνο ο ίδιος και οι κολλητοί του.

Νομίζει ότι μπορεί να εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που αποδεικνύει ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Μπροστά στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε στους πολίτες προσπαθεί τώρα για μια ακόμη φορά να τους διχάσει. Και το πιο αστείο: παρουσίασε την παράταξή του ως προοδευτική έχοντας δίπλα του όλα τα ορφανά του Καρατζαφέρη.

Το καλύτερο βέβαια το φυλούσε για την ενεργειακή κρίση, που ο ίδιος με τις εγκληματικές επιλογές του έφερε στην Ελλάδα πολύ πριν τον πόλεμο, κάτι που ομολόγησε χθες.

Η μεσαία τάξη για την οποία δήθεν κόπτεται ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με τους επαγγελματίες, μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες, βυθίζονται κάθε μέρα στην ανασφάλεια και τα αδιέξοδα από το καρτέλ της ενέργειας που 9 μήνες άφησε ανεξέλεγκτο. Και τώρα νομίζει πως με καθρεφτάκια για δήθεν 600 ευρώ αναδρομικά θα τους ξεγελάσει. Οι πολίτες δεν απαιτούν να γίνει καλύτερος ο ίδιος και οι αποτυχημένοι υπουργοί του, απαιτούν να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα, μήπως και σώσουμε ό,τι σώζεται.

Δυστυχώς η μεσαία τάξη, μαζί με όλους τους πολίτες πλην των λίγων φίλων του κ. Μητσοτάκη, δεν πληρώνουν απλά και μόνο την παγκόσμια κρίση. Πτωχεύουν καθημερινά με «ρήτρα Μητσοτάκη».

Σχετικά