Θήβα:Με δημοσιογράφο τα έβαλε ο τράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά στα διόδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποχώρησε συνοδεία security από το Δικαστήριο…

Σε πέντε (5) μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καταδικάσθηκε στο Αυτόφωρο ο γνωστός τράπερ Thug Slime ο οποίος συνελήφθη για ναρκωτικά πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (13/5) στα διόδια της Θήβας μαζί με άλλους τρεις φίλους του.

Η παρέα των τεσσάρων ανδρών έπεσε σε μπλόκο στα διόδια της Θήβας και στον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι ήταν για δική τους χρήση, ενώ απαντώντας σε ερώτηση της έδρας από πού προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά, απάντησαν από την πλατεία Εξαρχείων.

Όπως αναμετάδωσε ο Alpha κατά την έξοδο του από το Δικαστήριο, ο 26χρονος τράπερ επιδόθηκε σε μια σειρά άσεμνων χειρονομιών σε βάρος του συνεργείου του Alpha που κάλυψε τη δίκη. Εντύπωση επίσης προκάλεσε και η παρουσία security που κάλυψε την έξοδο του 26χρονου.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο Alpha:

https://player.glomex.com/integration/1.726.0/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwugrane&playlistId=v-cjymgkao1ou9&playlistIndex=0&origin=glomex-player&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.lamiareport.gr%2Findex.php%2Ftopika%2Fitem%2F222806-me-dimosiografo-ta-evale-o-traper-pou-synelifthi-gia-narkotika-sta-diodia-vinteo

Σχετικά