Δάκης: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του – Ζυγίζει 42 κιλά

Την πιο σκληρή μάχης της ζωής του δίνει ο αγαπημένος τραγουδιστής

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Δάκη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής τις προηγούμενες εβδομάδες χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων, καθώς παλεύει με τον καρκίνο.

Πλέον, έχει επιστρέψει σπίτι του και δίνει από εκεί την μάχη του.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές έχει στο πλευρό του κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικούς καλούς φίλους.

Ο Τάκης Σαγιώρ είναι ένας από αυτούς και με ανάρτησή του αποκάλυψε ότι δυστυχώς τα νέα για την υγεία του Δάκη δεν είναι καθόλου καλά.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ζυγίζει 42 κιλά.
Έγραψε συγκεκριμένα ο χορογράφος στο Facebook

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά!!!!!! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με την βελούδινη φωνή ΔΑΚΗΣ….. δεν είναι καλά! βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την σύζυγό του, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ!!!! ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του «πολλά χρόνια συνεργάτης του» και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι!!!! Το τηλέφωνο του » έχει αλλάξει νούμερο» το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι!!!! κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον…. λυπούνται!!!!!

Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα!!!! Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη!!!!! Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον!!!!! Σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά την μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού ΔΕΝ καβάλησε ποτέ το καλάμι!!!!! Έζησε μια ευτυχισμένη ζωή!!!!!!!!!».

Σημειώνεται ωστόσο, ότι λίγο μετά η παραπάνω ανάρτηση «κατέβηκε».

Σχετικά