Στο στολίδι της Θήβας ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης(φωτο)

Στη Θήβα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης

Το στολίδι της Θήβας, το Αρχαιολογικό Μουσείο, επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 20 Μαΐου  ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βοιωτία μαζί με τον βουλευτή του Νομού, κ. Ανδρέα Κουτσούμπα.

Τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Αναστάσιος Καμούτσης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, κ. Νίκος Λύγγος, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Αλέκος Στάικος, και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Πιερρακάκης ξεναγήθηκε από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, κ. Αλεξάνδρα Χαραμή, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον πλούτο των εκθεμάτων που φιλοξενούνται στις αίθουσες του Μουσείου. 

Στη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Θηβαίων για το σχέδιο ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων και το στρατηγικό σχέδιο ανάδειξης του πολιτιστικού αποθέματος της Θήβας. Ο κ. Αναστασίου προσέφερε στον κ. Πιερρακάκη ως αναμνηστικό δώρο το βιβλίο του Γεωργίου Δ. Τσεβά με την Ιστορία της Θήβας και της Βοιωτίας.

Σχετικά