Μήνυμα του Δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Αγαπητοί υποψήφιοι/ες, αγαπητά μας παιδιά,

Άλλη μια σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε και μια μακρά και επίπονη προσπάθεια κορυφώνεται με τις πανελλήνιες εξετάσεις. Μια πορεία στην οποία χρειάστηκε από εσάς και τους καθηγητές σας μεθοδική προετοιμασία και επιμονή, με την χρήση νέων μεθόδων διδασκαλίας για την κατάκτηση των αναγκαίων γνώσεων και μεγάλη στήριξη από τους γονείς σας.

Οι εξετάσεις αυτές είναι αναμφίβολα μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε τώρα να δώσετε, αλλά όχι και η μοναδική. Προσπαθήστε με ήρεμη σκέψη, πίστη στον εαυτό σας και στις γνώσεις τις οποίες έχετε κατακτήσει, υπομονή, ψυχραιμία και κυρίως με σωστή διαχείριση του άγχους σας να δώσετε αυτόν τον αγώνα και να βγείτε νικητές.

Να θυμάστε όμως, πως ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα καθενός/μιάς, η πορεία προς την επιτυχία και την καταξίωση δεν κρίθηκε από τα αποτελέσματα των πρώτων αυτών εξετάσεων της ζωής σας και είμαι βέβαιος πως ανήκετε σε μια γενιά που θα μας δώσετε πολλές ευκαιρίες να αισθανθούμε υπερήφανοι για τις επιτυχίες και τα επιτεύγματα σας!

Σ’ αυτή λοιπόν την απαιτητική και σημαντική στιγμή της ζωής σας, η δημοτική αρχή, μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, βρισκόμαστε στο πλευρό σας και μοιραζόμαστε την αγωνία σας και στηρίζουμε πάντα τις προσπάθειες, τις επιλογές και το κάθε σας βήμα.

Εύχομαι από καρδιάς στον καθένα και στην καθεμιά σας ξεχωριστά: «Καλή Δύναμη & Καλή επιτυχία!»

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Βασίλης Περγάλιας

Σχετικά