Στο στάδιο Αλιάρτου το Σάββατο (11/6) το μπαράζ ανόδου στην Α’

Η ομάδα του Α.Ο. Ασκρης “κόντρα” στην ομάδα του Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου για την άνοδο στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας ενημέρωσε σήμερα, Δευτέρα, 6 Ιουνίου, πως ο αγώνας διαβάθμισης (“μπαράζ”) για την κατάληψη της 2ης θέσης του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας της σεζόν 2021-2022 “Κώστας Γκαλαμέλος” και για την άνοδο στην Α’ κατηγορία, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, 11 Ιουνίου, στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Αλιάρτου, με την “σέντρα” να έχει οριστεί για τις 18:30′.

Στον “νοκ-άουτ” αγώνα που θα δώσει το “εισιτήριο” για την Α’ Βοιωτίας της ερχόμενης σεζόν (2022-2023), θα τεθούν αντιμέτωπες η ομάδα του Α.Ο. Ασκρης, που κατέλαβε την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α’ ομίλου και η ομάδα του Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου, που κατέλαβε την 3η θέση.

Η ανακοίνωση:

Μπαράζ Aνόδου Β΄ Κατηγορίας ‹‹Κώστας Γκαλαμέλος›› 1ος Όμιλος

“Σύμφωνα με την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και με το πέρας του Πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο Β΄ Κατηγορίας ‹‹Κώστας Γκαλαμέλος›› θα αναδειχθεί Πρωταθλητής η Ομάδα Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ καθώς σε ισοβαθμία με την ομάδα Α.Ο. ΑΣΚΡΗΣ υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια με ένα γκολ διαφορά.

Για να ανακηρυχθεί Δευτεραθλητής στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας ‹‹Κώστας Γκαλαμέλος›› θα πρέπει να διεξαχθεί σύμφωνα με το άρθρο 18 της Προκήρυξης Πρωταθήματος 2021-2022, Αγώνας Μπαράζ αφού η βαθμολογική διαφορά μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου είναι τρείς (3) βαθμοί διαφορά.

Δηλαδή οι ομάδες Α.Ο. ΑΣΚΡΗΣ και ΝΕΟΣ ΠΑΟ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ θα παίξουν ένα Αγώνα Μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο και αυτό είναι το Δημοτικού Στάδιο Αλιάρτου.

Αν ο αγώνας στην κανονική διάρκεια λήξει ισόπαλος τότε θα υπάρξει παράταση και πέναλτι προκειμένου να αναδειχθεί Νικητής.  

Ο Νικητής αυτού του μοναδικού αγώνα θα ανέβει στην Α΄ Κατηγορία ως Δευτεραθλητής και θα του δοθεί το Κύπελλο του Δευτεραθλητή 1ου Ομίλου Β΄ Κατηγορίας ‹‹Κώστας Γκαλαμέλος›› και Μετάλλια.

Ο Αγώνας Μπαράζ θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου”.

Συγχαρητήρια σε Α.Ε. Δηλεσίου και Α.Ε. Σκούρτων για την άνοδό τους στην Α΄ κατηγορία

Η ΕΠΣΒ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει τις ομάδες: Α.Ε. Δηλεσίου και Α.Ε. Σκούρτων, για την κατάληψη της 1ης (πρωταθλήτρια) και της 2ης θέσης, αντίστοιχα, του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου (πρώην επαρχία Θήβας) της Β’ κατηγορίας της σεζόν 2021-2022 “Κώστας Γκαλαμέλος” και την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος Νίκας Κωνσταντίνος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας συγχαίρουν την Πρωταθλήτρια του 2ου Ομίλου Β΄ Κατηγορίας Κώστας Γκαλαμέλος,  Α.Ε. ΔΗΛΕΣΙΟΥ καθώς και την δευτεραθλήτρια Α.Ε. ΣΚΟΥΡΤΩΝ για την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία και τους εύχονται καλή δύναμη στο νέο Πρωτάθλημα!”

-Το βράδυ του Σαββάτου, 4/6, στην “γιορτή” που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Δηλεσίου, στους ανθρώπους της ομάδας της Α.Ε. Δηλεσίου (διοίκηση, τεχνικούς, ποδοσφαιριστές, κ.α.), απονεμήθηκαν από τους ανθρώπους της Ε.Π.Σ.Β., το κύπελλο και τα μετάλλια του πρωταθλητή!

Σχετικά