Ερμής Σχηματαρίου: Ο Γιώργος Νάκης το πρώτο απόκτημα ενόψει Α2!

Το πρώτο μεταγραφικό του απόκτημα ανακοίνωσε ο Ερμής Σχηματαρίου, με τον Γιώργο Νάκη να επιστρέφει στον Ερμή, με τον οποίο είχε κατακτήσει στο παρελθόν το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου και οι πρώτες δηλώσεις των Νάκη και Οικονόμου: ‘‘Ο σύλλογος μας καλωσορίζει ένα δικό μας παιδί!!!! Γιώργο Νακη είμαστε πολυ χαρούμενοι που αποτελείς ξανά μέρος της οικογένειας μας .Ο Γιώργος (θέση 3, 1.95, 1998) είναι φόργουορντ, και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΕΦΑΟΖ , Καρδίτσα, και Καλαμάτα .

Ο Γιωργος έχει κατακτήσει μαζί μας το πρωτάθλημα εφήβων (αποτελεί παιδί των ακαδημιών μας) και τώρα θα είναι μαζί μας στην πρόκληση της Α2 !!!Καλώς ήρθες στο σπίτι σου ,σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε ..

Νάκης Γ. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στον Ερμή Σχηματαρίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Οικονόμου και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο της ομάδας. 

Ν. Οικονόμου ” Ένα πολύ ταλαντούχο παιδί γίνεται μέλος της οικογένειας του Ερμή .Ένας αθλητής που είναι από το Σχηματάρι και φωνάζει παρόν στην ευκαιρία που του δίνεται ..”

Σχετικά