Σοβαρό τροχαίο για την εθνική Βουλγαρίας – Γλίτωσαν από θαύμα τα μέλη της

Nations League: Πρωταγωνιστές σε ένα τρομακτικό τροχαίο ήταν τα μέλη της εθνικής Βουλγαρίας, καθώς τα δύο πούλμαν που τους μετέφεραν είχαν σφοδρή σύγκρουση.

Το τροχαίο έγινε στην Τιφλίδα, όπου οι Βούλγαροι ταξίδεψαν για την αναμέτρηση με τη Γεωργία, στο πλαίσιο του Nations League.

Οι εικόνες από το ένα πούλμαν είναι συγκλονιστικές, ενώ από τη σφοδρή σύγκρουση χτύπησε στο κεφάλι ο επιθετικός μέσος, Τοντόρ Νεντέλεφ. O 29χρονος ποδοσφαιριστής, μάλιστα, χρειάστηκε να να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βουλγαρίας, όλα πήγαν καλά κι ο παίκτης δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο«Ο Νεντέλεφ θα παραμείνει υπό την επίβλεψη τοπικών ιατρικών ομάδων… Όλοι οι άλλοι παίκτες και το προσωπικό είναι καλά στην υγεία τους», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για τους δύο οδηγούς των λεωφορείων.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διαδρομή από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, όταν ένας από τους δύο οδηγούς έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω στο άλλο όχημα. Η εικόνα από το μπροστινό μέρος του δεύτερου πούλμαν συγκλονίζει, με την αστυνομία της Γεωργίας να έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Η ιστοσελίδα «Sportal», υπογράμμισε ότι δεν προβλέπεται αναβολή της αναμέτρηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (12/6), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου στη League C.

Σχετικά