Αλίαρτος:Έφοδος της Αστυνομίας σε δύο οικισμούς Ρομά -6 συλλήψεις για ρευματοκλοπή

Εκτεταμένη – στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση χθες το πρωί σε δύο (2) οικισμούς, στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας

 Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα 

Εκτεταμένη – στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, έλαβε χώρα χθες (16-06-2022) το πρωί, από ώρες 06:00 έως 10:00, σε δύο (2) οικισμούς, στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

• ελέγχθηκαν (55) άτομα,

• ελέγχθηκαν (28) οχήματα, 

• ελέγχθηκαν (10) πρόχειρα καταλύματα και

• συνελήφθησαν (6) άτομα και συγκεκριμένα (3) ημεδαποί και (2) ημεδαπές, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς όπως διαπιστώθηκε προέβαιναν σε παράνομη ηλεκτροδότηση των οικιών τους και (1) ημεδαπός, για στέρηση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιάρτου, του Τμήματος Τροχαίας και του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς και δύο Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ενώ συμμετείχε και αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Επιπλέον, βεβαιώθηκε μία παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), για μη χρήση ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Οι Επιχειρήσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, καθώς και στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.  

Σχετικά