Λεβαδειακός: Τιμητική διάκριση από το Επιμελητήριο Βοιωτίας

“Για τις αθλητικές επιτυχίες της ομάδας και τη συνολική, κοινωνική, προσφορά της”!

Το διήμερο, Παρασκευή, 17 και Σάββατο, 18 Ιουνίου, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, πραγματοποίησε στην πόλη της Λιβαδειάς σειρά επετειακών, εορταστικών, εκδηλώσεων για να γιορτάσει και να τιμήσει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του (1952)!

Το βράδυ της Παρασκευής, στο πάρκινγκ των πηγών της “Ερκυνας”, πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση κατά την διάρκεια της οποίας τίμησε συλλόγους και πρόσωπα για την προσφορά τους!

Ανάμεσα σε αυτούς τους συλλόγους που τιμήθηκαν ήταν και η Π.Α.Ε. “Α.Π.Ο. Λεβαδειακός” με την διοίκηση του Επιμελητηρίου να απονείμει πλακέτα «τιμής ένεκεν» “στην Π.Α.Ε. Λεβαδειακός και στον μεγαλομέτοχο της, κο. Ιωάννη Κομπότη, για τις αθλητικές επιτυχίες της ομάδας και τη συνολική, κοινωνική, προσφορά της”. Την πλακέτα παρέλαβε ο ίδιος ο Γιάννης Κομπότης!

Την πλακέτα στον ισχυρό άντρα της Π.Α.Ε. απένειμε ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ερασιτεχνική ομάδα του Λεβαδειακού και ο οποίος κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του αναφέρθηκε στην προσφορά του Λεβαδειακού στην πόλη τονίζοντας οτι ο Λεβαδειακός είναι το “brand name” της πόλης!

Θα πρέπει να τονίσουμε, εδώ, οτι και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, ο Παναγιώτης Αγνιάδης, είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και μέλος της “οικογένειας” του Λεβαδειακού καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με την πράσινη φανέλα σαν τερματοφύλακας ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε το ποδόσφαιρο και σαν διαιτητής!

Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου, εκτός του Λεβαδειακού και του Γιάννη Κομπότη, πλακέτες, “τιμής ένεκεν” για την προσφορά τους, έλαβαν η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας και η πρόεδρος, Αντζελα Πανταζή-Βασιληά, το Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η πρόεδρος Αγγελική Μπίνιου, το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας και η πρόεδρος Στέλλα Ταπανλή, η Εστία Μητέρας και η πρόεδρος Χριστίνα Αγγέλου, ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς και ο πρόεδρος Χρήστος Πολατσίδης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων με τοπικούς φορείς της εταιρίας «Αλουμίνιον της Ελλάδας», Γιάννη Καραβάς.

Ειδικές τιμητικές διακρίσεις έλαβαν ο υπουργός εξωτερικών, Νικόλαος – Γεώργιος Δένδιας και ο αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης,

starsports.gr

Σχετικά