Νεανικές και παιδικές φωνές, ύμνοι και βραβεύσεις στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου του Νέου Θηβών

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στις 7.30 μ.μ με την πρωτοβουλία της ΔΗΚΕΘ και του Δημοτικού Ωδείου Θηβών η τέταρτη κατά σειρά Συνάντηση (Φεστιβάλ)Τριών Χορωδιών οι οποίες παρουσίασαν επιτυχώς ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε Ύμνους από την Λατρεία της Εκκλησίας μας. Πρόκειται για την Χορωδία «Άδοντες και ψάλλοντες» του Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Δήμου Μεταμορφώσεως Αττικής της  Ι.Μητροπόλεως Κηφησίας, την Χορωδία του Ι.Ναού Παμμ.Ταξιαρχών Σχηματαρίου και την Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου οι οποίες καταχειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό.

Κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης  την οποία παρουσίασε ο κ. Ιωάννης Θανάσου Πρωτοψάλτης του Ι.Ν Αγίου Αθανασίου Θηβών ,εγινε η  καθιερωμένη βραβευση των δύο Σημαιοφόρων μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Θηβών  του Ιωάννου Καρύδη και της Δέσποινας Πιπεροπούλου εις μνήμην των Μακαριστών Ιερέων της Ενορίας μας.

Τις ευχές ,την αγάπη και τα Συγχαρητήρια του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.Γεωργίου, προς τους Χορωδούς και τους Διευθυντές  των Χοροδιών τον Αιδεσιμολ.Πρωτ.π.Σωτήριο Αλεβιζάκη,τον κ.Γεώργιο Στέρπη και τον κ.Αντώνιο Τσαρουχά και προς τους βραβευθέντες μαθητές μετέφερε ο  προς τούτο εντεταλμένος Εφημέριος Του Ναού.

Ακολούθησε στο Αρχονταρίκι μας και στο προαύλιο κέρασμα με αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

Σχετικά