Παπαναστασίου: Από την Θήβα στην Ελλοπία!

Ο πολύ έμπειρος τεχνικός, ο οποίος στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στην ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα”, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ελλοπιακού!

Πολύ σημαντική είδηση στον χώρο του βοιωτικού, ερασιτεχνικού, ποδοσφαίρου, είδηση – “βόμβα”, που “δείχνει” πολύ πράγματα για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας!

Ο Σωτήρης Παπαναστασίου, ο πολύ έμπειρος προπονητής, πρωταθλητής τόσο σαν παίχτης, στο παρελθόν, όσο και σαν τεχνικός, μετέπειτα και ο οποίος στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Α.Ο. “Η Θήβα” (στο οποίο πρόσφατα εκλέχθηκε νέο δ.σ.), “ανακοινώθηκε” απόψε (22/6) από την διοίκηση του Α.Ο. “Ελλοπιακός”, που ήταν στην διαδικασία αναζήτησης νέου τεχνικού, μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Παύλο Δαούτη, πριν από λίγες ημέρες, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει σχετικά!

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση του σωματείου της Ελλοπίας, στην οποία έχουν μπει και νέα μέλη, δείχνει οτι και φέτος έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και οι στόχοι είναι και πάλι πρωταγωνιστικοί!

Θυμίζουμε οτι η διοίκηση της ομάδας της Ελλοπίας έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές: Ηλία Τσέλλο, Βασίλη Ριζάι, Νότη Ρεσβάνη και Βαγγέλη Ρουπάκα.

Η ανακοίνωση:

Α.Ο Ελλοπιακός

“Σήμερα η ο ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σωτήρη Παπαναστασίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παλιός γνώριμος και πασίγνωστος για τις ικανότητες του και την δημιουργία ομάδων που πρωταγωνιστούν αλλά και προοπτικής.

Ευχόμαστε μια άριστη συνεργασία!”.

-Στην φωτο κάτω, ο νέος προπονητής του Ελλοπιακού (Σωτήρης Παπαναστασίου) και ο πρώην (Παύλος Δαούτης). Οι δυο άνθρωποι του ποδοσφαίρου γνωρίζονται από παλιά καθώς έχουν συνυπάρξει μαζί σαν παίχτες στην ομάδα της Θήβας!

-Οι φωτό είναι από το παιχνίδι: Α.Ο. “Ελλοπιακός”-Α.Ο. “Η Θήβα” που είχε διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας, για το πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Β. (13η αγωνιστική – 19/02/2022) και στο οποίο η ομάδα της Θήβας είχε επικρατήσει με 2-1. _

starsports.gr

Σχετικά