Φωτιά μικρής έκτασης στην διασταύρωση Ξηρονομής-Νεοχωρίου(φωτο)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΟΥΓΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ “ΤΑΤΕΖΑ”

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα μετά τις 2 το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην θέση “ΤΑΤΕΖΑ” στο δρόμο Δομβραίνας – προς Θήβα και συγκεκριμένα περίπου 100 μέτρα πριν από την διασταύρωση Ξηρονομής – Νεοχωρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κάηκαν περίπου 6 στρέμματα ελαιώνα και υπέστησαν ζημιές 30 και πλέον ελαιόδεντρα.

Στην επιχείρηση της κατάσβεσης της πυρκαγιάς πήραν μέρος 5 Πυροσβεστικά οχήματα της  Θήβας και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Παρούσα από την πρώτη στιγμή στον τόπο της πυρκαγιάς ήταν και η Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θήβας Αντιπύραρχος  Μαλλίρη Σταυρούλα η οποία έδινε οδηγίες και συντόνιζε την επιχείρηση.

Πρέπει να προσθέσω ότι μόλις εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική Υπηρεσία οι συμπολίτες μας Παναγιώτης Κωτσογιάννης και ο γιός του Γιώργος, ο δασοφύλακας Δημήτρης Τασιγιάννης και ο Πρόεδρος της Ξηρονομής Στάθης Κεφαλάς με πυροσβεστήρες αυτοκινήτου έδωσαν την μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Τέλος να προσθέσουμε ότι πυροσβεστικό όχημα θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο όλη την νύχτα για τυχόν αναζωπυρώσεις. 

Σχετικά