Ο Δημήτρης Κυριακάτης από την Αλίαρτο στη λίστα με τους πιο πετυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες

 H λίστα Fortune 40under40 είναι η λίστα – θεσμός της επιχειρηματικότητας η οποία αναδεικνύει και «φωτίζει» 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας που καινοτομούν και διακρίνονται στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Κυριακάτης (γιος του Γεώργιου Κυριακάτη και της Ζωής)  από Αλίαρτο Βοιωτίας, απέσπασε μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση καθώς βρέθηκε στη λίστα με τους πιο πετυχημένους έλληνες επιχειρηματίες.

 Είναι ο συνιδρυτής της Reatcode και της Vaquancy. 

Η Reatcode εδρεύει στο Λονδίνο και επεκτείνεται σε διεθνείς και ελληνικές αγορές, με παραρτήματα σε Αθήνα, Μαδρίτη, Παρίσι και Νέα Υόρκη.

Το πιο γνωστό πρότζεκτ της εταιρείας είναι το Workearly το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα ειδικά σχεδιασμένο να εκπαιδεύει επαγγελματίες από άλλους κλάδους σε δεξιότητες υψηλής τεχνολογίας και ανάλυσης δεδομένων, βασισμένο σε τεχνικές coaching & microlearning, ώστε να αποκτήσει κάποιος περιζήτητα skills σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης, το δεύτερο μεγάλο πρότζεκτ της εταιρείας είναι το  Skillscouts το οποίο συνεργάζεται με κορυφαίους οργανισμούς της Silicon Valley. 

Η Vaquancy είναι πρακτορείο διασύνδεσης στην Ελλάδα που προωθεί Έλληνες σε εταιρείες του εξωτερικού για εξ αποστάσεως εργασία, βοηθώντας έτσι τα ταλέντα που βρίσκονται στη χώρα μας να ζήσουν εδώ με μισθούς και εξέλιξη εξωτερικού.

Η Vaquancy εδρεύει στο Λονδίνο, συνεργάζεται με περισσότερες από 100 εταιρείες και επεκτείνεται σε Αθήνα και Λος Άντζελες. 

Δείτε τη λίστα εδώ 40 UNDER 40 2022: ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ

Σχετικά