Ανήλικοι εμπρηστές συνελήφθησαν από την Ο.Π.Κ.Ε.

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν (2) ανήλικοι ημεδαποί, για εμπρησμό σε περιοχή της Χαλκίδας, από Αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας

(8) κουτιά σπίρτα και μία κουκούλα full face, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή τους

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν για εμπρησμό, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, χθες (22-07-2022) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκίδας Ευβοίας, από Αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν σε οδό της Χαλκίδας, στο έρεισμα του οδοστρώματος, ένα φλεγόμενο κουκουνάρι, πέριξ του οποίου είχαν τοποθετηθεί τεχνηέντως πευκοβελόνες, με σκοπό να προκληθεί πυρκαγιά.

Αμέσως προέβησαν στην κατάσβεση της φωτιάς και καταδίωξαν τους δράστες, τους οποίους εντόπισαν να κινούνται πεζοί. Κατά την σωματική έρευνα που υποβλήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, οκτώ (8) κουτιά σπίρτα (με το περιεχόμενό τους) και μία κουκούλα full face.

Οι δράστες, οι οποίοι ήταν ανήλικοι, παραδέχτηκαν την πράξη τους. Οι Αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τους παρέδωσαν στην αρμόδια για την προανάκριση  Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σχετικά