Τουρισμός για Όλους: Ο πίνακας των δικαιούχων- Πώς θα δείτε αν κληρωθήκατε για τα 150 ευρώ

Βήμα – βήμα η διαδικασία – Τον Σεπτέμβριο η νέα κλήρωση για ακόμη 200.000 vouchers

Η κλήρωση για το Τουρισμός για Όλους ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα έχουν ανέβει στην πλατφόρμα. Μπορεί ακόμη να μην έχουν έρθει τα email στους 200.000 τυχερούς, ωστόσο μπορείτε να δείτε τώρα αν η αίτησή σας κληρώθηκε για τα 150 ευρώ.

Για να δείτε τον πίνακα με τους δικαιούχους μπείτε στο vouchers.gov.gr και πατήστε στο «Δείτε τον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων – Κλήρωση 25-07-2022».

Διαφορετικά ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  • Μπείτε στο vouchers.gov.gr/tourism4all
  • Πατήστε είσοδος στην Εφαρμογή, συμπληρώστε τους κωδικούς TaxisNet και πατήστε σύνδεση
  • Επιβεβαιώστε τα στοιχεία σας και θα μεταφερθείτε αυτόματα στα στοιχεία της Αίτησης
  • Εκεί, λοιπόν, στο πρώτο πεδίο που γράφει «Κατάσταση Αίτησης» θα δείτε αν κληρωθήκατε ή όχι.

Σε περίπτωση που γράφει σε μπλε φόντο «Κληρωθείσα» θα λάβετε το voucher των 150 ευρώ, αν γράφει «Μη Κληρωθείσα» τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη κλήρωση στα τέλη Σεπτεμβρίου όπου θα κληρωθούν ακόμη 200.000 επιταγές για το Τουρισμός για Όλους με ισχύ έως τον Ιούνιο του 2023.

Αίτηση που έχει κληρωθεί
Αίτηση που δεν κληρώθηκε, αλλά έχει δεύτερη ευκαιρία τον Σεπτέμβριο

Πώς θα πάρετε τα χρήματα

Μέσα στις επόμενες ώρες θα σταλεί mail στους 200.000 τυχερούς του προγράμματος Τουρισμός για Όλους, όπου θα σας ανακοινωθεί ότι η αίτησή σας έχει κληρωθεί.

Παράλληλα, θα γίνονται γνωστές και οι λεπτομέρειες για την καταβολή των χρημάτων στην άυλη ψηφιακή κάρτα στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που είχατε δηλώσει κατά την αίτησή σας.

Σημειώνεται ότι το ποσό των 150 ευρώ θα το λάβετε τα επόμενα 24ωρα και εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30/6/2023.

Σχετικά