Στον Κάδμο Θήβας ο έμπειρος Γιάννης Γκρινιάρης

Σούπερ μεταγραφική ενίσχυση για τον Κάδμο, που απέκτησε τον Γιάννη Γκρινιάρη, με τον έμπειρο γκαρντ να επιστρέφει και πάλι στην ομάδα της Θήβας, με την οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Ο Κάδμος ενισχύεται σημαντικά με τον Γκρινιάρη, προσθέτοντας ποιότητα αλλά και εμπειρία, με τον αθλητή, να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις, πως η σχέση του με τον Κάδμο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως…καρμική, ευχαριστώντας παράλληλα τους διοικούντες Καρανάσιο-Μπόγρη και Θανάσαινα.

Η ανακοίνωση του Κάδμου: ‘Ο Γιάννης Γκρινιάρης, παλιός γνώριμος του Θηβαϊκού μπασκετικού κοινού, αθλητής που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι από σήμερα και πάλι μέλος της Οικογένειας του Κάδμου. Ο Γκρινιάρης είναι άριστος χειριστής της μπάλας αλλά και εξαιρετικός σουτέρ, που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Κάδμο για πολλά χρόνια.

Ο γνωστός guard αναμένεται να έχει τον ρόλο του ενορχηστρωτή στο σύνολο του κόουτς Αποστόλη Αναστασίου, τόσο με την εμπειρία του όσο και με την οξυδέρκεια και το πάθος που τον διακρίνει. 

“Καλώς ήρθες Γιάννη και πάλι στην οικογένειά μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.”

Δήλωση Γιάννη Γκρινιάρη: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του Κάδμου, μια καρμική σχέση αφού νιώθω ότι ταιριάζω στην ιδιοσυγκρασία της ομάδας αυτής. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση (Καρανάσιο-Μπόγρη-Θανάσαινα) που μου έδειξαν ποσό πολύ με θέλουν στην ομάδα, αλλά και τον προπονητή (Αναστασίου) που έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση εντός και εκτός γηπέδου και της συνεργασίας μας προ ετών στον Κάδμο. Ο λόγος που επέλεξα να έρθω σε αυτή την οικογένεια είναι ότι γίνετε πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα από ακαδημίες μέχρι το αντρικό αλλά και την όρεξη-στόχους να πετύχει αυτό που αρμόζει στον Σύλλογο αυτό. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε υγεία. Καλή μπασκετική χρόνια σε όλους”.

stereabasket.gr

Σχετικά