Βίντεο – γροθιά στο στομάχι: Όρκα χτυπά το κεφάλι της τρελαμένη από τη μοναξιά

Τα βίντεο με την όρκα προκαλούν απέραντη θλίψη. Είναι 12 χρόνια ολομόναχη.

Βίντεο που προκαλούν απύθμενη στενοχώρια δείχνουν τη στιγμή που μια «φάλαινα δολοφόνος» στο MarineLand Park, την οποίαν αποκαλούν «η πιο μοναχική όρκα του κόσμου», χτυπά βίαια το κεφάλι της στον τοίχο του καταλύματός της.

Σύμφωνα με τη Sun, η συγκεκριμένη φάλαινα δολοφόνος, ονόματι Κίσκα, φαίνεται να τρυπώνει στην απομονωμένη δεξαμενή της στο εν λόγω πάρκο, που βρίσκεται στους καταρράκτες Νιαγάρα, στο Οντάριο του Καναδά, σε συγκλονιστικά βίντεο που τραβήχτηκαν τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Στα βίντεο, η όρκα φαίνεται να κάνει κύκλους στην πισίνα της προτού εμφανιστεί σε ένα γυάλινο τμήμα του περίβολου που επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν τις φάλαινες κάτω από το νερό.

Τα πλάνα δείχνουν την τελευταία επιζώσα όρκα στο MarineLand Park να χτυπά το κεφάλι της στο γυαλί μπροστά σε έκπληκτους επισκέπτες.

Μια λεζάντα στα βίντεο λέει ότι αυτά τα πλάνα δείχνουν μόνον ένα μέρος της ημέρας της, καθώς και ότι η Κίσκα έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια της ούσα σε πλήρη απομόνωση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κίσκα βιντεοσκοπείται σε αυτήν την τραγική κατάσταση, η οποία πιστεύεται, από τους ειδικούς, ότι είναι πολύ πιθανόν να προκλήθηκε από τα πολλά χρόνια που έζησε μόνη, έχοντας χάσεις τους φίλους της και τα πέντε παιδιά της.
Δείτε τα βίντεο με την πιο μοναχική όρκα του κόσμου:

Σχετικά