Δωρεά απινιδωτή για το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Λιβαδειάς!

Δωρεά της “Αλουμίνιον της Ελλάδος” μετά από τις προσπάθειες των σωματείων Απόλλων, Αναγέννηση και Κένταυρος!

Στην κατεύθυνση της προσπάθειας τοποθέτησης απινιδωτών σε όλους του δημόσιους χώρους, ο Α.Σ. “Απόλλων” Λιβαδειάς, ο Α.Σ. “Αναγέννηση” Λιβαδειάς και ο Α.Σ. “Κένταυρος” Λιβαδειάς, που εδρεύουν στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της πρωτεύουσας της Π.Ε. Βοιωτίας, διεκδίκησαν την ύπαρξη και λειτουργία φορητού απινιδωτή στο κλειστό γυμναστήριο.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία τελεσφόρησε θετικά, μέσω χορηγίας της εταιρίας “Αλουμινίον της Ελλάδος”!

Τον απινιδωτή, εκ μέρους του Δήμου Λεβαδέων, παρέλαβε από την εκπρόσωπο της εταιρίας, ο αντιδήμαρχος, Θανάσης Καλογρηάς.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Λεβαδέων αναφέρεται, σχετικά:

“Ο Δήμος Λεβαδέων αναμένει την τοποθέτηση 15 απινιδωτών σε δημόσια σημεία του Δήμου, έπειτα από τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, που επισπεύσθηκαν από την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της κίνησης πολιτών “Stop Heart Attack”.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, συγχαίρει τις ομάδες για την πρωτοβουλία και ευχαριστεί το Αλουμίνιον της Ελλάδος για την κάλυψη του κόστους αγοράς του απινιδωτή του κλειστού Γυμναστηρίου Λιβαδειάς και δηλώνει ότι η τοποθέτηση απινιδωτών σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, πλατείες, γήπεδα, υπηρεσίες, χώρους εργασίας του Δήμου Λεβαδέων θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, καλύπτοντας μια ζωτικής σημασίας ανάγκη για τους δημότες.

Ο κ. Ταγκαλέγκας ολοκλήρωσε την δήλωση του, σημειώνοντας ότι η κίνηση αυτή δεν θα έχει το αναμενόμενο θετικό αποτέλεσμα, αν δεν συνδυαστεί με μαθήματα πρώτων βοηθειών στο σχολείο, σε αθλητικές εγκαταστάσεις και σε κάθε χώρο εργασίας”.

Σχετικά