Αλεποχώρι: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα τραύματα του 14χρονου μετά τους πυροβολισμούς

Τα σκάγια από τους πυροβολισμούς με την καραμπίνα του 70χρονου από το Αλεποχώρι στο σώμα ενός από τα παιδιά που μπήκαν στην αυλή του είναι εμφανή.

Ο 70χρονος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής τραυμάτισε δύο παιδιά 14 και 16 ετών με τις εικόνες να σοκάρουν και να έχουν αποφευχθεί τα χειρότερα.

Το Live News φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 14χρονου που δέχτηκε τα σκάγια αλλά και τα όσα μετέφερε η μητέρα του από το νοσοκομείο.

«Το παιδί δεν έχει βγει ακόμα από το νοσοκομείο, αύριο θα το δει ψυχολόγος να μιλήσει για το περιστατικό και να πει ό,τι έχει στο μυαλό του. Δε μας έχουν πει ακόμη πότε θα βγει. Και το άλλο το παιδί που έχει τραυματιστεί είναι ακόμα στο νοσοκομείο, το παρακολουθούν για το μάτι του που επείγει, και σε δεύτερο χρόνο το χέρι του. Είδε το παιδί πως ο άνθρωπος αυτός αφέθηκε ελεύθερος, το γνωρίζει, όμως το παιδί έχει κλειστεί, δε μιλάει. Τα παιδιά δεν μπήκαν για να κλέψουν, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος. Ήταν μια αθώα πλάκα. Τα παιδιά κάνουν διακοπές εκεί 15 χρόνια. Το παιδί το δικό μας έχει μεγαλώσει εκεί, με το καροτσάκι ακόμη το πηγαίναμε τα καλοκαίρια. Είμαστε οικογένειες που γνωριζόμαστε μεταξύ μας, δεν πήγαμε τα τελευταία 2 – 3 χρόνια. Νομίζω ότι τα παιδιά τα είδε, γιατί είχε φως εκεί που μπήκαν, είχε λάμπα. Και τα παιδιά άλλωστε γι’ αυτό πήγαν εκεί, επειδή είχε φως», ήταν τα λόγια της μητέρας του παιδιού.

Σχετικά