ΑΟ Υπάτου και Κυπάρισσος Αντίκυρας καλούν τον κόσμο στο Super Cup!

Την 4 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Θήβας, έχει οριστεί να διεξαχθεί ο αγώνας για το “Super Cup” της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας!

Σε αυτό τον αγώνα θα “αναμετρηθούν” η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Αντίκυρας “Κυπάρισσος” που στέφθηκε πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας της σεζόν 2021-2022, αλλά δεν τα κατάφερε στα “μπαράζ ανόδου” που έγιναν να προβιβαστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και κατέκτησε το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας της σεζόν 2021-2022.

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν για την Ε.Π.Σ.Β., ο οποίος αποτελεί κι έναν αγώνα – γιορτή του βοιωτικού, ερασιτεχνικού, ποδοσφαίρου, οι διοικήσεις και των δυο σωματείων εξέδωσαν ανακοινώσεις μέσω των οποίων καλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο της Βοιωτίας και όχι μόνο, να δώσει το “παρών” στο στάδιο για να απολαύσει τον τελικό, ευχόμενες, φυσικά, η κάθεμία επιτυχία στην ομάδα της!

Α.Ο. Υπάτου

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ αγωνίζεται με τον Κυπάρισσο Αντίκυρας στον τελικό του Super Cup της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας με ώρα έναρξης 17:30′.

Προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους της Βοιωτίας να έρθουν και να απολαύσουν έναν τελικό-γιορτή του Βοιωτικού ποδοσφαίρου.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Κυπάρισσος Αντίκυρας

Tην Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου, στις 17:30′, θα διεξαχθεί ο τελικός “Super Cup” με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ, στο δημοτικό στάδιο της ΘΗΒΑΣ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ομαδας μας θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο απέναντι σε μια ομάδα που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική.

Καλούμε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο της ΒΟΙΩΤΙΑΣ και όχι μόνο, να στηρίξει τον τελικό με την παρουσία του.

Καλη επιτυχία στην ομάδα μας!

Σχετικά