Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλιάρτου-Θεσπιέων για τον θάνατο του Τάσου Σταμούλη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, με αφορμή τη θλιβερή είδηση της απώλειας του, εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου και  Αντιπροέδρου του, Αναστασίου Σταμούλη, πραγματοποίησε ύστερα από πρόταση του Δημάρχου, κ. Γεωργίου Π. Ντασιώτη, δια περιφοράς έκτακτη συνεδρίαση, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022.

      Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εξέφρασαν τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια ενός μάχιμου στελέχους της αυτοδιοίκησης, εξαιρετικού ανθρώπου με  ευγένεια, ήθος  και ειλικρίνεια και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής : 

Αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ:

1.  Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου  και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί ο Δήμαρχος ή εκπρόσωπός του και το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελετή της κηδείας του. 

3. Τη σωρό του εκλιπόντος να συνοδεύσουν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

4. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

5. Η  προγραμματισμένη προμήθεια φορητών απινιδωτών, κόστους 7.000 Ευρώ και η διάθεσή τους στα αθλητικά σωματεία του Δήμου να γίνει στη μνήμη του εκλιπόντος.

6. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

7. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Δημαρχείο κατά την ημέρα της κηδείας.

8. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα κατά την τελετή 

9. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος,  να  αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΛΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σχετικά