Ο Λ. Μητσιμπόνας στον Ερμή Σχηματαρίου!

Ο Λευτέρης Μητσιμπόνας είναι η νέα μεταγραφική κίνηση του Ερμή Σχηματαρίου που προσθέτει ακόμη ένα ποιοτικό παίκτη στις θέσεις των γκαρντ ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Μητσιμπόνας έχει καταγωγή από την Κύμη, έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε Α.Ο. Κύμης, Ε.Α. Πάτρας, Γ.Σ. Κύμης, ΧΒΑ και Τελεθριακό, έχοντας πολύτιμη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, αγωνιζόμενος μέχρι και την Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή:

“Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Μητσιμπόνα.

Ο 28χρονος αθλητής ξεκίνησε το μπάσκετ από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύμη και τον τοπικό ΑΟΚ. Το 2012 μετακόμισε στην Πάτρα λόγω σπουδών στο Τμήμα Μαθηματικών και υπέγραψε με την ομάδα της ΕΑΠ στην Α1 ΕΣΚΑΗ όπου το 2016, όντας αρχηγός της, κατάφερε να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Το 2017 δέχθηκε την πρόκληση της Γ.Σ Κύμης για να παίξει στην Α1, πήρε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιχνίδια και είχε κομβικό ρόλο στην ιστορική νίκη-πρόκριση της ομάδας στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Περιστερίου το 2018.

Ο Μητσιμπόνας, μετά την Κύμη, αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της ΧΒΑ και κατάφερε να πάρει την άνοδο για τη Β’ Εθνική. Επόμενος σταθμός ο Τελεθριακός, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ερμή. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές, με υγεία και όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς».

Λευτέρης καλώς όρισες!”

Σχετικά