Συνάντηση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας με τον Δήμαρχο Λεβαδέων

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων, κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα, επισκέφθηκε σήμερα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, η νέα Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, κ. Παναγιώτα Σιδερά – Χουλιάρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η ανάγκη και η σπουδαιότητα της συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, τη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών των μαθητών και μαθητριών καθώς και την ανταπόκριση στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής όπως είναι το διευρυμένο ωράριο στα σχολεία και το ενεργειακό ζήτημα.

Επίσης, επισημάνθηκε ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που άπτονται της σχολικής καθημερινότητας ώστε να προσφερθούν όλα τα απαραίτητα εφόδια στους μικρούς μαθητές. 

Τέλος, ο κ. Ταγκαλέγκας συνεχάρη την κ. Χουλιάρα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της και της ευχήθηκε καλή δύναμη και υπομονή ευελπιστώντας στη συνέχιση της άρτιας και ουσιαστικής συνεργασίας τους, στο πλαίσιο και της πρότερης γνωριμίας τους.

Σχετικά