Α.Ο. “Η Θήβα”: Απέκτησε τον Λάμπρο Τσιώλη

Στην απόκτηση ενός ακόμη παίχτη προχώρησε η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου “Η Θήβα”, στα πλαίσια της, όσο το δυνατό περισσότερο, ενίσχυσης της ομάδας εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας.

Η ανακοίνωση:

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι, νέα μεταγραφή επιπέδου Σουπερλίγκ!

Ο Λάμπρος Τσιώλης ήρθε να θωρακίσει το κέντρο της ομάδας μας και να γεμίσει τον άξονα με εμπειρία από τα ποδοσφαιρικά σαλόνια!

Challenge him if you dare!

H διοίκηση του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστεί θερμά την Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. Λεβαδειακός και τον κύριο, Κομπότη Ιωάννη, για την άψογη συνεργασία στην υλοποίηση αυτής της μεταγραφής κι εύχεται στην ομάδα του Λεβαδειακού καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Καλώς ήρθες Λάμπρο!

Βαγγέλης Κουντουριώτης: Αυστηρό “μήνυμα” προς “φορείς”!

Λίγη ώρα αργότερα και προφανώς με αφορμή και την μετεγγραφή αυτή, ο νέος πρόεδρος του δ.σ. του Α.Ο. “Η Θήβα”, Βαγγέλης Κουντουριώτης, ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την παρακάτω ανακοίνωση που όπως φαίνεται είναι ένα “αυστηρό μήνυμα” προς συγκεκριμένους αποδέκτες, όπως αναφέρει, “φορείς”!

Kountouriotis Evangelos

Όταν αναλάβαμε την ιστορική ομάδα της πόλης μας, βρήκαμε ένα σωρό δυσκολίες και αρκετούς ανόητους, κωλοτούμπες και κομπλεξικούς τοξικούς ανθρώπους απέναντι μας.

Ποτέ όμως δεν περιμέναμε φορείς αυτής της πόλης που εκλέγονται από τους δημότες της Θήβας, να προσπαθούν με μένος και πείσμα να μας πάνε κόντρα και να μας πολεμούν με αθέμιτα μέσα, αντί να ασχολούνται με τα κοινά της πόλης!!!

Επειδή οι προειδοποιήσεις δεν πιάσανε, παραθέτω του υπουργείου εσωτερικών έναν σύντομο οδηγό δημοτικού συμβούλου, για να διαβάσουν μερικοί και να αναθεωρήσουν!!!

Το σταματώ εδώ για την ώρα, καθώς μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους να αναγνωρίζουν τα λάθη τους και να ζητούν συγγνώμη…

Αν δεν αναθεωρήσουν θα επανέλθω με ονόματα!!!

Στα νέα της ημέρας, απλά και ωραία σας ανακοινώνουμε ένα παιδί δικό μας, που αντί να το βλέπουμε στο OTE T/V, θα τον θαυμάζουμε από κοντά κάθε Κυριακή!!!

Είπαμε, μπλέξατε με λάθος ανθρώπους όσοι νομίζατε ότι ήρθαμε εδώ για να δεχόμαστε όλα αυτά που είχατε συνηθίσει…

Σας προτείνουμε υπογλώσσια, αν και ξέρω οτι για κάποιους δεν είναι δύσκολο να τα προμηθευτείτε…”

Σχετικά