5ος Ξενοδάμειος δρόμος- Ανοιχτές για λίγο ακόμη οι εγγραφές

Στην τελική ευθεία για τον 5ο Ξενοδάμειο δρόμο. Ανοιχτές για λίγο ακόμη οι εγγραφές
Τώρα τρέχουμε! Κυριολεκτικά τρέχουμε για να προλάβουμε να τρέξουμε στην μοναδική παραλιακή διαδρομή Αντίκυρα- Άσπρα Σπίτια-Άγιος Ισίδωρος- Αντίκυρα αλλά για τρέξουμε θα πρέπει να… τρέξουμε να δηλώσουμε συμμετοχή.

Οι εγγραφές κλείνουν στις την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 14:00 και μπορείτε μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας Ε Δ Ω σε μία από τις διαδρομές:
12χλμ. Αγώνας ΦΙΛΙΑΣΑνδρών – Γυναικών
5χλμ. “Ν Μίχου” Ανδρών – Γυναικών και Μαθητών/τριών Λυκείου
1,2χλμ.“Νικήτας” Αγώνας μαθητών/τριών και συνοδών χωρίς όριο ηλικίας

Ο 5ος Ξενοδάμειος δρόμος θα διεξαχθεί στην Αντίκυρα Βοιωτίας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική πλατεία της Αντίκυρας στις 09:30 ενώ διοργανωτής είναι η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ «ΞΕΝΟΔΑΜΟΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει και είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους εκατοντάδες φίλους που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή αλλά προσκαλούν και τους άλλους που ακόμη το… σκέφτονται, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους γιατί ο χρόνος περνάει και θα κλείσουν οι εγγραφές.

Η 5η διοργάνωση αναμένεται να είναι και θα είναι η καλύτερη μέχρι σήμερα διοργάνωση αφού στις  2 Οκτωβρίου 2022 η Αντίκυρα θα υποδεχτεί τους δρομείς με πολλές  καινοτομίες.

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και λήγουν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 14:00.
  • Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας Ε Δ Ω 
  • Πληροφορίες για τον αγώνα στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  
  • Όλες οι πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου xenodamos.gr  

Σχετικά