Α’ ΕΠΣΒ: Εναρξη… εν αναμονή των αποφάσεων!

Ορισμός διαιτητών για τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής το Σάββατο 1/10 και βλέπουμε…

Η εκτελεστική επιτροπή της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, οτι έχει δοθεί η σχετική οδηγία προς τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας έτσι ώστε να προχωρήσουν στον ορισμό διαιτητών για τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της σεζόν 2022-2023, που έχει πάρει το όνομα του Νίκου Θεοδώρου, για το ερχόμενο Σάββατο, 1η Οκτωβρίου, προκειμένου να είναι έτοιμη!

Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Βοιωτίας στη τρέχουσα σεζόν είχε ανακοινωθεί οτι θα εκκινήσει το Σάββατο, 24/9, αλλά μετά από τις εξελίξεις με το μητρώο ερασιτεχνικών σωματείων είχε αναβληθεί η πρεμιέρα, τουλάχιστον, μέχρι την πραγματοποίηση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών – ενώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εν αναμονή των αποφάσεων που θα παρθούν κατά την διάρκεια των εργασιών της μιας και όλα έδειχναν αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων (Γ’ Εθνική και τοπικά)!

Η ΕΠΣΒ ανακοίνωσε σήμερα οτι θα οριστούν οι διαιτητές προκειμένου να είναι έτοιμη για το Σάββατο, αν η απόφαση, τελικά, είναι διαφορετική!

Η ανακοίνωση:

Έναρξη Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας (Θεόδωρου Νικόλαος )

Προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και για να μην χάνουμε χρόνο για την έναρξη του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας “Θεόδωρου Νικόλαος”, θα οριστούν οι διαιτητές για τα παιχνίδια το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου.

Όλα φυσικά θα εξαρτηθούν από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων της Ε.Π.Ο. την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Αμέσως μετά θα ενημερωθείτε για αναστολή ή μη των Πρωταθλημάτων.

Α’ κατηγορία 2022-2023 (“Νίκος Θεοδώρου”) – 1η αγωνιστική

Θυμίζουμε το πρόγραμμα της πρεμιέρας (1η αγωνιστική) του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας (“Νίκος Θεοδώρου”) της σεζόν 2022-2023:

Α.Ο. Νίκη Λαφυστίου – Α.Ο. Μαυροματίου

Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα – Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελίου

Π.Α.Ο. Κόκκινου – Α.Ε. Δηλεσίου

Α.Ε. “Αναγέννηση” Σχηματαρίου –Α.Ε. Σκούρτων

Α.Ο. “Η Θήβα” – Α.Ο. Αντίκυρας “Κυπάρισσος”

Α.Ο. “Ελλοπιακός” – Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος”

-Ρεπό: Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου

Σχετικά