ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ … ΔΗΜΑΡΧΟ

trampakoulos

    Τελικά, όπως φαίνεται και από το δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική αρχή, υπήρξε μία θετική εξέλιξη- έστω και προσωρινή- στην εναπόθεση των απορριμμάτων μιας και στον ΧΥΤΑ Θήβας θα έρχονται μόνο τα σκουπίδια του Δήμου Καρύστου.

  Όταν ζητήθηκε έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για το πρόβλημα που είχε προκύψει με την παράνομη απόφαση του υπουργού «Περιβάλλοντος» κ. Σκρέκα να έρθουν τα σκουπίδια της Κεντρικής και Νότιας Εύβοιας στη Θήβα η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων ήμασταν παρόντες και στηρίξαμε τον δήμαρχο και τον Δήμο Θηβαίων στο δίκαιο αίτημα  του.

   Ο Δήμαρχος Θηβαίων υποσχέθηκε ότι – έστω και καθυστερημένα- θα ενημέρωνε τους δημοτικούς συμβούλους την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου μετά και από την απαίτηση των 3 επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στην κοινή συνάντηση που είχαμε. Έτσι θα υπήρχε πλήρης ενημέρωση και χάραξη κοινής στρατηγικής για το «τι μέλλει γενέσθαι».

  Παρήλθε η ημερομηνία αυτή και ακόμη περιμένουμε κάλεσμα στο δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθεί εκτενώς αυτό το θέμα.

  Προσφιλής συνήθεια του δημάρχου να αποδέχεται τα αιτήματά μας για συζήτηση των μεγάλων προβλημάτων στο δημοτικό συμβούλιο αλλά να μην υλοποιεί τις υποσχέσεις του. ( Νοσοκομείο Θήβας, διαχείριση απορριμμάτων,  λειτουργία της ΜΕΑ από τον ΦΟΔΣΑ, ΔΕΥΑΘ, μετεγκατάσταση Ρομά κ.λ.π.)

   Τα προβλήματα δεν λύνονται κουκουλώνοντάς τα, κύριε Δήμαρχε, ούτε καλύπτοντας την κυβέρνηση. Η ιστορία έχει δείξει ότι όταν υπάρχει διάθεση συνεργασίας και αγωνιστικότητας μπορούμε να έχουμε και νίκες.

ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

Επικεφαλής «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

Σχετικά