Με δίπλωμα Α2 ο Νίκος Μάρκου του Κένταυρου Λιβαδειάς!

Ο κόουτς του Κένταυρου Λιβαδειάς Νίκος Μάρκου πέρασε με επιτυχία τις πρόσφατες εξετάσεις και έχοντας το δίπλωμα προπονητή Β’ Εθνικής κατηγορίας, μπορεί να κοουτσάρει μέχρι και ομάδες Α2!

Ο Κένταυρος Λιβαδειάς, η ομάδα στην οποία είναι προπονητής και θα την κοουτσάρει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, τον συνεχάρη αναφέροντας χαρακτηριστικά:

”Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι διότι ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας και προπονητής των ακαδημιών μας Νίκος Μάρκου πήρε το δίπλωμα προπονητή Β’ κατηγορίας που σημαίνει ότι μπορεί να κοουτσάρει μέχρι ομάδες Α2 κατηγορίας, σημαντικό επίτευγμα καθώς ήταν ο μοναδικός επιτυχών στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!!!

Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, το μέλλον είναι μπροστά του!!

Μπράβο Νίκο!!

Προπονητικό βιογραφικό:

Ο Νίκος Μάρκου είναι γεννημένος στις 30/10/1984. Πτυχιούχος Ενεργειακός Μηχανικός του ΤΕΙ Αθήνας, ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη της Λιβαδειάς. Ασχολείται με την προπονητική από το 2012.

Προπονητική καριέρα:

  • 2012-2016 Προπονητής Καλαθοσφαίρισης στα τμήματα Ακαδημιών του Α.Σ. Απόλλων Λιβαδειάς
  • 2017-2019 Προπονητής Καλαθοσφαίρισης στα τμήματα Ακαδημιών του Α.Σ. Κενταύρου Λιβαδειάς
  • 2019-2020 Προπονητής Καλαθοσφαίρισης στα τμήματα Ακαδημιών του Α.Σ Κενταύρου Λιβαδειάς και προπονητής του Αντρικού τμήματος του Α.Σ Κενταύρου Λιβαδειάς με άνοδο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ
  • 2020-22 Προπονητής Καλαθοσφαίρισης στα τμήματα Ακαδημιών του Α.Σ Κενταύρου Λιβαδειάς και προπονητής του Αντρικού και του Εφηβικού τμήματος του Α.Σ Κενταύρου Λιβαδειάς με άνοδο της αντρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ
  • 2022-      Προπονητής Καλαθοσφαίρισης στα τμήματα Ακαδημιών του Α.Σ Κενταύρου Λιβαδειάς και προπονητής του Αντρικού τμήματος του Α.Σ Κενταύρου Λιβαδειάς

Προπονητική εκπαίδευση:

  • 2019 Διπλωματούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης Γ’ κατηγορίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.)
  • Συμμετοχή σε Διεθνή Σεμινάρια Καλαθοσφαίρισης
  • 2022 Διπλωματούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης Β’ κατηγορίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.)

Σχετικά