Φρίκη στο Λονδίνο: Έβαλε το πτώμα της φίλης της σε βαλίτσα και έκανε βόλτα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της άγριας δολοφονίας μιας 67χρονης στο Λονδίνο. Το έγκλημα φέρεται να διέπεραξε μια 38χρονη φίλη της η οποία κατηγορείται ότι έβαλε το αποκεφαλισμένο πτώμα σε μία βαλίτσα κάνοντας βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα “Sun”, η 38χρονη Τζέμα Μίτσελ, κατηγορείται ότι χτύπησε θανάσιμα την 67χρονη Μι Κουέν Τσονγκ, μετά από καβγά που είχαν για ένα οικονομικό ζήτημα, στη συνέχεια την αποκεφάλισε και πέταξε το πτώμα της.

Η Μίτσελ, πρώην οστεοπαθητικός, χρειαζόταν τουλάχιστον 400.000 λίρες για έργα που είχε κάνει προκειμένου να φτιάξει έναν ακόμη όροφο στο σπίτι της στο Willesden, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, σύμφωνα με δικαστήριο. Η ίδια πίεζε το θύμα για να της δώσει τα χρήματα που χρειαζόταν, κάνοντας μια συμφωνία για το σπίτι.

Όταν η Τσονγκ αρνήθηκε, η Μίτσελ την αποκεφάλισε και πέταξε τη σορό της σε σημείο που βρίσκεται 250 μίλια μακριά, στο Σάλκομπ του Ντέβον. Το κεφάλι της άτυχης γυναίκας βρέθηκε δέκα μέτρα μακριά από το υπόλοιπο σώμα. Η Μίτσελ ήταν εξαιρετική φοιτήτρια Ιατρικής και είχε βραβευτεί για τις γνώσεις της σχετικά με το ανθρώπινο σώμα.

Εικάζεται ότι δολοφόνησε την Μι Κουέν Τσονγκ στο σπίτι του θύματος χτυπώντας την στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο, αφού της έσπασε το κρανίο, στις 11 Ιουνίου του 2021 , σύμφωνα με τη δικογραφία. Στη συνέχεια, η Μίτσελ μετέφερε το πτώμα της 70χρονης στο μισοεγκαταλελειμμένο σπίτι της και το κράτησε εκεί για δύο εβδομάδες πριν το μεταφέρει στο Ντέβον οδηγώντας ένα νοικιασμένο Volvo.

Μετά τη δολοφονία, η Μίτσελ έγινε ο κύριος δικαιούχος της διαθήκης του θύματος, όπως υποστήριξαν οι ένορκοι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», οι ένορκοι παρακολούθησαν τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στις 11 Ιουνίου του 2021. Στις 6:23 π.μ. μία κάμερα ασφαλείας απέναντι από το πάρκο Brondesbury, όπου ζούσε η Μίτσελ, την δείχνει να φεύγει από το σπίτι της φορώντας καπέλο, κασκόλ και σακίδιο και κρατώντας μια μεγάλη μπλε υφασμάτινη βαλίτσα.

Σχετικά