Βιασμός Ομόνοια: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο αστυνομικοί

Ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δυο αστυνομικοί που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης στο αστυνομικό της Ομόνοιας.

Κατά πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν τις πράξεις που τους αποδίδονται και ισχυρίστηκαν ότι δεν την κάλεσαν εκείνοι στο αστυνομικό τμήμα εκείνη τη νύχτα.
«Ήρθε μόνη της γύρω στις 11 το βράδυ την ώρα που εμείς φεύγαμε για περιστατικό. Μας περίμενε σε διπλανή καφετέρια. Όταν επιστρέψαμε εκείνη μας ζήτησε να την ξεναγήσουμε στο αστυνομικό τμήμα. Την ώρα που περιμέναμε το ασανσέρ μας είπε να μην ανέβουμε επάνω, αλλά να πάμε σε ένα δωματιάκι που είχε δει στο ισόγειο και της είπαμε ότι είναι τα αποδυτήρια. Μας είπε ότι της αρέσουν οι στολές και ότι είναι “ανοιχτή”» φέρονται να υποστήριξαν.

Οι δύο κατηγορούμενοι επικαλούνται μηνύματα που φέρεται να έστειλε η 19χρονη σε μία φίλη της και της έλεγε ότι περνάει καλά και θα καθυστερήσει, αλλά και μήνυμα που φέρεται να έστειλε στη συνέχεια στον έναν αστυνομικό.

Σήμερα το πρωί η καταγγέλλουσα έδωσε για τρίτη φορά κατάθεση, κατά την οποία ρωτήθηκε εάν απειλήθηκε, εάν δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την επαφή, εάν οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι δεν ήθελε και εάν αντιστάθηκε. Η απάντηση που έδωσε σε όλα τα ερωτήματα ήταν αρνητική, αλλά φέρεται να σημείωσε ότι ένιωσε φόβο επειδή οι αστυνομικοί οπλοφορούσαν και πως εκείνη είχε «παγώσει».

Διευκρίνισε ότι δεν είπε τίποτα σε κανέναν, γιατί ντρεπόταν και φοβόταν.

Σχετικά