Κ17: «Πεντάστερος» ο Λεβαδειακός στον Βόλο!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Λεβαδειακός τις υποχρεώσεις του στον 3ο όμιλο της 1ης φάσης του πρωταθλήματος Κ17 της Super League και με μία εκπληκτική εμφάνιση, επικράτησε με 5-1 εκτός έδρας του Βόλου, στο «Όλγα Βασδέκη».

To σύνολο Νίκου Γκουλή, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου και μάλιστα με διαφορά 5 βαθμών από τη 2η ΑΕΚ, ήταν καταιγιστικό στον Βόλο, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα.

Παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10′, μόλις δύο λεπτά αργότερα έγινε το 1-1 με αυτογκόλ και στο 25′ ο Θεοδώρου έκανε την ανατροπή με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πριν φύγει το ημίχρονο, στο 35′ ο Τσεμπελίκος πέτυχε και τρίτο τέρμα για τον Λεβαδειακό, ενώ ο Αγνανταίος στο 70′ και ξανά ο Τσεμπελίκος στο 80′ ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της ομάδας μας, που συγκέντρωσε 15 βαθμούς σε έξι αγώνες.

H σύνθεση του Λεβαδειακού (Γκουλής): Πεγγούσης, Βέρρης (82′ Γαλανάκος), Τσάρας, Πούλος (45′ Γιάννου), Ζάντζας, Τσολάνας, Τσεμπελίκος (82′ Τόλιας), Θεοδώρου (82′ Καντάς), Θεοχάρης (65′ Τριάντης), Ροζάνας, Αγνανταίος

Αναπληρωματικοι: Γιάννου, Καντάς, Γαλανάκος, Καραμπέτσος, Τριάντης, Σιαμπάνης, Ανέστης, Τόλιας, Τάσιος

levadiakosfc.gr

Σχετικά