Θεσσαλονίκη: Ο απόλυτος εφιάλτης – Μιλούσαν διαδικτυακά και όταν τον συνάντησε τη βίαζε επί 24 ώρες

viasmos

Η κοπέλα πήγε στη Θεσσαλονίκη και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός άνδρα με τον οποίο μιλούσε επί ένα χρόνο διαδικτυακά.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, στα χέρια ενός άντρα τον οποίο πίστευε ότι γνώριζε καλά, αφού μιλούσαν διαδικτυκά επί έναν χρόνο.

Όταν, όμως, αποφάσισαν να συναντηθούν και να γνωριστούν και από κοντά, αυτός κάθε άλλο παρά αυτός που έδειχνε δεν ήταν, καθώς μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε στο σημείο που της είπε να πάει να τον συναντήσει, εκείνος την κακοποίησε και τη βίασε για ένα ολόκληρο 24ωρο.

Η ίδια η κοπέλα περιέγραψε τα όσα τραυματικά έζησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως στην αρχή, όταν μιλούσαν «υπήρχε αλληλεπίδραση και κράτησε πάνω από ένα χρόνο η επαφή. Η συζήτηση ήταν καθημερινή, ανέβαζα κάτι, σχολίαζε, μιλούσαμε. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει κάτι».

«Τελικά αποφάσισα να πάω να τον βρω. Φτάνω Θεσσαλονίκη είχαμε πει να έρθει να με παραλάβει από το τρένο, αλλά δεν ήρθε ποτέ» συνεχίζει την περιγραφή της η κοπέλα, η οποία μέχρι τη στιγμή που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούσε να φανταστεί τον εφιάλτη που θα ζούσε λίγες ώρες αργότερα.

«Εφτασα 6:30 το πρωί, ήταν όλα άδεια, δεν γνώριζα και την πόλη. Τον ξανακαλώ, μου λέει “δεν μπορώ με πήρε ο ύπνος και είμαι λίγο μακριά, πάρε ένα ταξί κι έλα”. Του είπα μήπως να μοιράζαμε την απόσταση να έρθεις προς τα εδώ, τελικά πήγα εγώ. Οταν έφτασα, σε μία απομακρυσμένη περιοχή, φοβήθηκα. Κοιτούσα δεξιά, αριστερά, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω πού είσαι, ήταν κρυμμένος σε μια γωνία. Τελικά δεν ήταν αυτός που μου παρουσιαζόταν. Δεν ήθελα καν να πλησιάσω, αν ήμουν στο τρένο θα έπαιρνα το επόμενο να φύγω», αναφέρει στη συνέχεια η κοπέλα, η οποία σύμφωνα με όσα κατήγγειλε του είπε: «Είσαι ψεύτης, είσαι τελείως διαφορετικός, μου παρουσίαζες άλλο πρόσωπο τόσο καιρό. Θέλω να φύγω, πάρε τον σκύλο από την πόρτα».

Τότε, εκείνος εκνευρίστηκε, ανέβασε τον τόνο της φωνής του και της είπε: «Δεν έχεις να πας πουθενά. Εχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω κι όποτε θέλω θα έρχεσαι», εξιστορεί η κοπέλα.

Και τότε ξεκίνησε το μαρτύριο: «Μετά ξεκίνησε όλο αυτό που βίωσα. Δεν σταματούσε καθόλου, παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου».

Τελικά, μετά από κάποιες ώρες, ο βιαστής αποφάσισε να βγάλει τον σκύλο του βόλτα και η κοπέλα κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα του τρόμου. Ο άνδρας, εν τέλει, καταδικάστηκε σε κάθεριξη 12 ετών.

Δείτε σχετικό βίντεο

Σχετικά