Μάριος Παπαγεωργίου: Βρέθηκε ο τάφος του στα Δερβενοχώρια; (Φωτό & Βίντεο)

Ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε το 2012 και δεν βρέθηκε ποτέ.

Οστά στα Δερβενοχώρια ίσως σημάνουν το τέλος στην αναζήτηση της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espesso, βρέθηκε τάφος που ίσως να είναι αυτός που έθαψαν τον άτυχο νέο, οι αδίστακτοι δολοφόνοι του. Μια νέα έρευνα ξεκινά και σίγουρα θα γίνει εξέταση DNA των οστών που βρέθηκαν θαμμένα σε τάφο στα Δερβενοχώρια.

Τα ανθρώπινα οστά βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου σε σπηλαιοβάραθρο στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας, περιοχή που είχε μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας, καθώς υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ότι εκεί οι απαγωγείς «έσβησαν» τα ίχνη της δολοφονίας του 26χρονου, θάβοντας ή καίγοντας τη σορό του.

Το μακάβριο εύρημα εντόπισε σπηλαιολογική ομάδα σε εξόρμησή της στις βόρειες πλαγιές της Πάρνηθας. Τα οστά βρέθηκαν σε υψόμετρο 650 μέτρων και σε βάθος τουλάχιστον 50 μέτρων, ενώ παραδίπλα υπήρχε και μια χειροβομβίδα!

Τα ανθρώπινα ευρήματα, που ήταν τμήματα κρανίου, κάτω γνάθου, καθώς και κόκαλα πιθανότατα από τα κάτω άκρα, συλλέχθηκαν από την υπηρεσία που έχει ως έργο την προστασία, την ανάδειξη και τη διαχείριση των σπηλαίων και των παλαιοντολογικών καταλοίπων που συνδέονται με την ανθρώπινη ύπαρξη, ενώ η Αστυνομία ως οφείλει θα αναζητήσει σε ποιον ανήκουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ NEWPOST.GR

Δείτε ακόμη

Δερβενοχώρια: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός και χειροβομβίδα σε σπηλιά στη Στεφάνη. Επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ

Σχετικά