Εορτή Παμμεγίστων Ταξιαρχών σε Σχηματάρι και Δάφνη-Εικόνες

Το εσπέρας της Δευτέρας  7 Νοεμβρίου 2022, παραμονή της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών ασωμάτων δυνάμεων, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Δάφνης, με την συμμετοχή των κατοίκων του χωριού. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα προς τους πιστούς αναφέρθηκε στους Αγίους Ταξιάρχες και ευχήθηκε οι Παμμέγγιστοι Ταξιάρχες να σκέπουν και να φυλάττουν όλους.

Το πρωί της Τρίτης 8 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας συνιερούργησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στο λόγο του αναφέρθηκε στους αγγέλους, οι οποίοι διακονούν ακαταπαύστως το Θεό και είναι οι φύλακες των ανθρώπων, επίσης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο και ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς Χρόνια πολλά.

Στη συνέχεια οι Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς μετέβησαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, όπου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε Δοξολογία επ’ ευκαιρία της εορτής των προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας και ευχήθηκε σε όλους τους ιπταμένους και το προσωπικό της Πτέρυγας Μάχης Χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη δια πρεσβειών των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ.

imtl.gr

Σχετικά