ΠΑΣΟΚ: «Τ’ άκουσε» ο Σπυρόπουλος από τους δημάρχους –Τι ζήτησαν

Απέναντι σε αγανακτισμένους «πράσινους» δημάρχους βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, το βράδυ της Δευτέρας στο Βόλο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος και η γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Ευαγγελία Λιακούλη.

Τα δύο στελέχη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ που ταξίδευσαν στο Βόλο για το συνέδριο της ΚΕΔΕ συγκάλεσαν σύσκεψη των δημάρχων του κόμματος προκειμένου να ακούσουν τις απόψεις τους, και, δυστυχώς γι’ αυτούς, βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Όπως αποδείχθηκε οι αιρετοί ήταν «στα κάγκελα»: Ο βασικός λόγος ήταν, όπως είπαν, «η πλήρης απουσία του κόμματος από την Αυτοδιοίκηση, ενώ βρισκόμαστε λίγο περισσότερο από 10 μήνες μακριά από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές».
Στήριξη στις Αυτοδιοικητικές με ανταλλάγματα

«Είναι αδιανόητο σε ένα προνομιακό πεδίο για το κόμμα, όπως η Αυτοδιοίκηση να μην έχει ακόμη στελεχωθεί η γραμματεία Αυτοδιοίκησης και να αφήνετε το ‘παιχνίδι’ στο ΣΥΡΙΖΑ», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι δήμαρχοι που είπαν ευθαρσώς ότι μπροστά σε αυτή την κατάσταση έχουν ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Αν νομίζετε ότι δεν συζητάμε με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνετε λάθος», ακούστηκε στην συζήτηση, με τους αιρετούς να χαρακτηρίζουν τις κινήσεις αυτές «απολύτως αναγκαίες για να μην πέσουν οι δήμοι στα χέρια της Δεξιάς».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, ήδη ο πρώην ΠΑΣΟΚος Χρ. Σπίρτζης, που έχει αναλάβει την προσέγγιση των δημάρχων του ΠΑΣΟΚ, έχει επικοινωνήσει μαζί τους, προσφέροντας τους την στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αντάλλαγμα την στήριξη τους στον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές που θα προηγηθούν.
Σπυρόπουλος: «Έχετε δίκιο»

Τι απάντησαν σε όλα αυτά Σπυρόπουλος και Λιακούλη: Ότι «έχουν δίκιο» και ότι «άμεσα θα συσταθεί γραμματεία Αυτοδιοίκησης στη Χαριλάου Τρικούπη που θα πιάσει δουλειά χωρίς καθυστερήσεις»

Σχετικά