Πένθος στο Αγρίνιο για τον θάνατο του Γιώργου Νικολόπουλου: Η διπλή τραγωδία και το πενταπλό φονικό του 2006

Η σοκαριστική ιστορία του 2006…

Θλίψη προκάλεσε στο Αγρίνιο ο θάνατος του χαροκαμένου πατέρα, Γιώργου Νικολόπουλου, μόλις στα 62 του χρόνια.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agriniotimes.gr, ο εκλιπών υπέστη ανακοπή, ενώ εργαζόταν στο εργοτάξιο του Ακτιο – Αμβρακία, στον Δρυμό Βόνιτσας.

Πρόκειται για τον πατέρα του ενός από τους πέντε κυνηγούς, ξαδέλφια μεταξύ τους, που σκότωσε ο Διονύσης Φούκας το 2006, στα Καλύβια Αιτωλοακαρνανίας, επειδή στη διάρκεια του κυνηγιού πάτησαν το τριφύλλι που μεγάλωνε για τα ζώα του και με τις καραμπίνες τους τρόμαζαν τα ετοιμόγεννα ζώα.

Το φονικό που συγκλόνισε την Ελλάδα

Το πολλαπλό έγκλημα είχε συνταράξει τότε όλη την Ελλάδα. Ένα από τα θύματα ήταν ο 17χρονος Αλέξης και μάλιστα ήταν ο πατέρας του, που πέθανε πριν από μερικές ημέρες, ο πρώτος που έφτασε στον τόπο του πενταπλού φονικού.

Ωστόσο, οι τραγωδίες δεν είχαν τελειώσει ακόμα για τον Γιώργο Νικολόπουλο. Περίπου τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2010, έφυγαν από τη ζωή και η 51χρονη σύζυγος μαζί με την 16χρονη κόρη του, που προέβησαν σε απονενοημένο διάβημα πίνοντας φυτοφάρμακο, καθώς δεν ξεπέρασαν ποτέ την απώλεια του 17χρονου Αλέξη.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 62χρονου διατάχθηκε η προβλεπόμενη προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καμαρούλας, του χωριού όπου ζούσε με την οικογένειά του, που σκόρπισε μετά από τις δύο τραγωδίες.

από in.gr

Σχετικά