Βροχές και χιόνια στα ορεινά την Τρίτη στη Βοιωτία

Βροχερό ξύπνημα

Διαφορετικό θα είναι αύριο Τρίτη το πρωινό στη Βοιωτία καθώς θα βρέξει μετά από από σχεδόν ένα μήνα

Προς το μεσημέρι οι βροχές θα εξασθενήσουν και σύντομα θα σταματήσουν. Περισσότερα θα είναι τα φαινόμενα στις δυτικές περιοχές του νομού.

Χιόνια θα πέσουν πάνω από τα 1500 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί (και κατά διαστήματα πολύ ισχυροί). Από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.

Την Τετάρτη οι παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα δώσουν λίγες τοπικές βροχές. Οι βοριάδες θα ρίξουν τη θερμοκρασία.

Από το απόγευμα της Πέμπτης και την Παρασκευή αναμένονται κατά διαστήματα βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία στο νομό θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται βελτίωση του καιρού ως προς τα φαινόμενα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή.

Γενικά οι βροχές των επόμενων ημερών θα είναι λίγες και δεν πρόκειται να βοηθήσουν στην αύξηση της στάθμης του υδροφόρου ορίζοντα των περιοχών της Βοιωτίας. Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δεν είναι ξεκάθαρα ακόμη και για τον καιρό της Παρασκευής. Αλλά ο Χειμώνας έχει αρκετό δρόμο ακόμα, ελπίζω να είναι υετοφορος για τη χώρα.

Καλό βράδυ.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λουκας Τασιος  

Σχετικά