Δικαστικές αγωγές από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ – Νέα κινητοποίηση στις 20/1

Με νέες κινητοποιήσεις αλλά και δικαστικές αγωγές, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ συνεχίζουν την προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων τους

Συνεχίζοντας τις πολύπλευρες δραστηριότητές τους οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, προχωρούν σε δικαστικές αγωγές για σειρά εργασιακών εκκρεμοτήτων.

Το σωματείο της ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, έχει ανακοινώσει προθεσμίες μέχρι την 22 Ιανουαρίου 2023, ώστε να συγκεντρωθούν δικαιολογητικά για τις δικαστικές αγωγές και συγκεκριμένα:

«Εξοφλητικά μισθοδοσίας: Απρίλιος 2020 Μάιος και Ιούνιος 2022.

Έντυπο Ε6 (καταγγελία σύμβασης) που λάβαμε κατά την απόλυση μας τον Ιούλιο του 2022.

Υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής, όπου θα παραλαμβάνουν από το σωματείο.

Επίσης για τις εκκρεμότητες της ΝΝ, για όποιους εργαζόμενους, έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με το ιδιωτικό ασφαλιστήριο στην ΝΝ, να κατατεθούν στο σωματείο, δικαιολογητικά για τις ημερομηνίες νοσηλείας και την ημερομηνία προσκομίσει σχετικών αποδείξεων».

Την Κυριακή 15/1/2023 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων στη ΛΑΡΚΟ, ενώ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το σωματείο, οι επόμενες κινητοποιήσεις είναι:

«Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 στις 10.00 πμ με τετράωρη στάση θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στη διασταύρωση του Μαρτίνου.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στις 10:30 το πρωί με 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουμε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου».

ΕΡΤ

Σχετικά