ΠΑΟ Κoκκίνου: Ανακοίνωση για το ματς με την Αναγέννηση Σχηματαρίου!

Ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ η διοίκηση του Π.Α.Ο. Κοκκίνου σχετικά με το ματς με την ομάδα της Α.Ε. “Αναγέννηση” Σχηματαρίου, που έγινε στο δημοτικό στάδιο του Σχηματαρίου “Ευάγγελος Δεπάστας”

Το παιχνίδι, που έληξε με σκορ 4-0, ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω προβλήματος με τις καρτέλες υγείας ποδοσφαιριστών του Π.Α.Ο. Κοκκίνου οι οποίοι και τελικά δεν αγωνίστηκαν!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Μετά τα όσα συνέβησαν στον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με την Αναγέννηση Σχηματαρίου στο γήπεδο της εν λόγω ομάδας και που λίγο-πολύ ήδη γίνονται γνωστά με τις καρτέλες υγείας ποδοσφαιριστών μας που ο διαιτητής και οι βοηθοί του δεν τους άφησαν να δηλωθούν στο φύλλο αγώνα , έχουμε να τονίσουμε τα πιο κάτω:
1) Η οποιαδήποτε παράλειψη δική μας -αν υπάρχει τέτοια, αυτό ήδη ερευνάται λεπτομερέστατα, – δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τόσες αγωνιστικές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν είχε εντοπιστεί πρόβλημα και εντοπίστηκε τώρα σε αυτό το παιγνίδι και μάλιστα από ένα διαιτητή τον κ, Αλαφογιάννη που μας έχει σφυρίξει φέτος επανειλημμένα και υποτίθεται ότι είχε κάνει τον έλεγχο και σε προηγούμενα παιγνίδια.
2) Από τη στιγμή που υπογράφει γιατρός και η ΕΠΟ εκδίδει δελτίο κανονικά , είναι λογικό και μεις να πιστεύουμε ότι είμαστε καθόλα νομότυποι. Άλλωστε ποδόσφαιρο παίζουμε από τον περασμένο Σεπτέμβρη, πως τώρα ;;;;;
3) Πριν από λίγη ώρα , η ομάδα μας ανέθεσε σε υψηλά ιστάμενο νομικό με εξειδίκευση στα συγκεκριμένα θέματα, να ερευνήσει το θέμα λεπτομερώς , οπότε θα υπάρξει ενημέρωση και ανακοινώσεις σχετικές εντός ολίγων ημερών και πιθανόν να προκύψουν εξελίξεις που θα εκθέσουν αρκετούς εμπλεκόμενους.
4) Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό , ότι παρότι ξεκινήσαμε κανονικά το ματς , με τα τόσα προβλήματα και τους αποκλεισμούς παικτών που μας επέβαλαν , η ομάδα μας και με αυτό το σχήμα έκτακτης ανάγκης, έτυχε πολύ περίεργης διαιτησίας και ευτυχώς που υπήρχαν κάποιες κάμερες που μπορούν να πιστοποιήσουν την άποψή μας, κυρίως από τον διαιτητή Αλαφογιάννη και τον επόπτη Σιάκουλη. Σημειωτέον, ότι η ομάδα μας τελείωσε το ματς με 3 τερματοφύλακες , για να μπορέσει να βγάλει την υποχρέωσή της ,
5) Το Δ.Σ του ΠΑΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ αισθάνεται περηφάνια και μόνο περηφάνια για τους φιλάθλους της , τους ποδοσφαιριστές της και τον προπονητή της ,που μέχρι τώρα έχουν φέρει την ομάδα αγωνιστικά, στις θέσεις κορυφής , διατηρούν άριστο επίπεδο πειθαρχίας, με υποδειγματική συμπεριφορά, χωρίς καμία αποβολή μέχρι τώρα, αλλά μάλλον αυτό πάει κόντρα σε κάποια άλλα σχέδια. Υπάρχει βέβαια δρόμος μπροστά και φυσικά ΄΄θεία δίκη΄΄.

Το Δ.Σ. του ΠΑΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Σχετικά