Ηλικιωμένη ήταν πεσμένη τρεις ημέρες στο μπάνιο – Πως σώθηκε

Το ενδιαφέρον του γείτονα έβαλε τέλος στο μαρτύριο της ηλικιωμένης που «αργόσβηνε» αβοήθητη…

Η παρατηρητικότητα και το ενδιαφέρον του Προέδρου της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρη Καραμανώλη, έσωσε τη ζωή ηλικιωμένης γυναίκας, που μένει μόνη της στην όμορφη Λουτρόπολη.

Ο κ. Καραμανώλης παρατήρησε ότι το φως στο σπίτι της γυναίκας δεν άναψε τη Δευτέρα (24/1) το βράδυ και το πρωί της Τρίτης άρχισε να ρωτά τους γείτονες αν είχαν δει την ηλικιωμένη. Διαπίστωσε ότι το ψωμί που της είχαν πάει δεν το είχε πάρει μέσα, ενώ επικοινώνησε με τους συγγενείς της που επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν νέα της από το Σάββατο, αλλά δεν είχαν ανησυχήσει καθώς πολλές φορές δεν άκουγε το τηλέφωνο και επικοινωνούσε εκείνη στη συνέχεια μαζί τους.

Ο Πρόεδρος ειδοποίησε αμέσως το ΑΤ Καμένων Βούρλων, αστυνομικοί του οποίου έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και με τη βοήθεια κλειδαρά, κατάφεραν να βρουν τρόπο να μπουν μέσα. Ήταν δε βέβαιοι ότι η ηλικιωμένη είχε πεθάνει αιφνίδια και περίμεναν να επιβεβαιώσουν το μοιραίο.

(Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης)

Ζωντανή!

Με μεγάλη τους χαρά όμως διαπίστωσαν ότι η ηλικιωμένη ήταν πεσμένη στο μπάνιο της αλλά ζωντανή! Η γυναίκα είχε κατορθώσει να επιζήσει, έχοντας πεσμένη από το Σάββατο στο χώρο από όπου αδυνατούσε να καλέσει σε βοήθεια.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες παρέμεινε εκεί μόνη και αβοήθητη, νηστική και μέσα στο κρύο, αλλά κατόρθωσε να επιζήσει.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων για τις απαραίτητες εξετάσεις και νοσηλεία αν χρειαστεί, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

από lamiareport

Σχετικά