Σύσκεψη της Κ.Ο Λιβαδειάς του ΚΚΕ για τις δημοτικές εκλογές

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σε σύσκεψη-συζήτηση για την οργάνωση της πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων

Η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ καλεί όλους και όλες

  • που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Λεβαδέων
  • που σκέφτονται ή έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν σε αυτό στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές

σε σύσκεψη – συζήτηση την Τετάρτη 1/2/2023 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Κουτσοπετάλου 1) για την οργάνωση της πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος ενόψει των πολιτικών αναμετρήσεων που έχουμε τους επόμενους μήνες, των βουλευτικών και των δημοτικών – περιφερειακών εκλογών.

Καλούμε όλους εσάς που με την συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης μπήκατε μπροστά στον αγώνα για να ανακουφιστεί ο λαός από τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σύνολο της ζωής του.

Καλούμε όλους εσάς που δεν ανέχεστε τις αντιδραστικές αλλαγές που υλοποιούνται στους Δήμους και βάζουν στο στόχαστρο τις λαϊκές ανάγκες, για να εξυπηρετηθούν επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως επιτάσσουν οι αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας και των εκάστοτε αντιλαϊκών Κυβερνήσεων. Την ίδια ώρα που η υποστελέχωση κι η υποχρηματοδότηση αναγκαίων υπηρεσιών, το μεγάλο κύμα της ακρίβειας, η ενεργειακή φτώχεια κι η καθήλωση των μισθών έχουν μετατρέψει σε ζοφερή την κατάσταση που ζει η πλειοψηφία του λαού μας.

Τώρα απαιτείται να πολλαπλασιαστούν οι δυνάμεις που το επόμενο διάστημα θα στρατευτούν ώστε πλατιά εργατικά – λαϊκά στρώματα να βγάλουν ευρύτερα συμπεράσματα για το πολιτικό πρόβλημα της χώρας, που αποδείχθηκε ότι δεν αντιμετωπίζεται με αλλαγή μηχανοδηγού πάνω στις ίδιες ράγες, ούτε με τη λογική του ‘’μικρότερου κακού’’ που μας πάει από το κακό στο χειρότερο.

Με τη συνεισφορά όλων εσάς, μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά! Με πολύ δυνατό ΚΚΕ, να κάψουμε τα αντιλαϊκά σενάρια της οποιαδήποτε κυβέρνησης! Να διαμορφώσουμε καλύτερες προϋποθέσεις παρεμπόδισης αντιλαϊκών μέτρων και απόσπασης κατακτήσεων, ν` ανοίξουμε νέες δυνατότητες στο δρόμο της ριζικής ανατροπής!

Τώρα είναι ώρα μάχης! Κάθε ψήφος μετρά! Σε αυτή τη μάχη η συνεισφορά σας θα είναι πολύτιμη.

Σχετικά