Πατέρας φοιτητή από τη Λιβαδειά που τραυματίστηκε στα Τέμπη

“Σαν ελάχιστη τιμή στη μνήμη των θυμάτων υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν από την πλευρά μας να αποδοθούν οι πραγματικές και ουσιαστικές τεράστιες ευθύνες.”

Ο φοιτητής Δημήτρης Κατωπόδης από τη Λιβαδειά είναι μεταξύ των τραυματιών του πολύνεκρού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Κατάφερε να βγει ζωντανός, με ένα κάταγμα στην κνήμη, από τα συντρίμμια του βαγονιού στο οποίο επέβαινε, όμως είναι σίγουρο ότι τα ψυχικά τραύματα από όσα έζησε θα αργήσουν να επουλωθούν.

Ο πατέρας του νεαρού Γιώργος, γνωστός γιατρός, όπως και η σύζυγος τους, επίσης γιατρός Πέγκυ Πανουργιά, που τα τελευταία χρόνια εργάζονται στο εξωτερικό, με ανάρτηση τους στο f/b αναφέρουν:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα και τη σύζυγό μου Πέγκυ για τα αμέτρητα τηλεφωνήματα και μηνύματα με ευχές που λάβαμε για τον τραυματισμό του Δημήτρη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Δημήτρης είχε μόνο ένα κάταγμα στην κνήμη του και είναι καλά. Τα σωματικά τραύματα θα επουλωθούν. Ήταν πιο τυχερός όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του. Η εικόνα δείχνει από που διασώθηκε και τα λέει όλα.

Δυστυχώς τόσοι άνθρωποι και κυρίως νέα άτομα χάθηκαν και αυτό θα μας στοιχειώνει σε όλη μας τη ζωή, ειδικά όσους εμπλακήκαμε στο συμβάν.

Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Δημήτρη αμέσως μετά το συμβάν και τα λόγια εκείνα απλά δεν μπορούν να μεταφερθούν τώρα. Δεν αντέχεται! Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Σαν ελάχιστη τιμή στη μνήμη τους υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν από την πλευρά μας να αποδοθούν οι πραγματικές και ουσιαστικές τεράστιες ευθύνες. Κουράγιο και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

siriosfm.gr

Σχετικά