Moschopodi Trail στις 22-23 Απριλίου 2023

«Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τα ενισχυμένα (advanced) και πλήρες (full) πακέτα θα κλείσουν τη Παρασκευή 24 Μαρτίου όπως και οι ομαδικές εγγραφές.

Το Moschopodi Trail διανύοντας την 3η διοργάνωση προετοιμάζεται για να σας υποδεχθεί στην καρδιά της άνοιξης, στις 22-23 Απριλίου 2023.

Την άνοιξη το δάσος Μοσχοποδίου κατακλύζεται από χρώματα και αρώματα που μαγεύουν τον κάθε επισκέπτη αλλάζοντας του έστω και λίγο την διάθεση του προς το καλύτερο .Αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς ως Οργανωτική Επιτροπή, στο διήμερο του festival αγώνων βουνού στο δάσος μας, να σας σας προσφέρουμε μια πανδαισία αθλημάτων ,χρωμάτων και συναισθημάτων. Στις 22 και 23 Απριλίου το Μοσχοπόδι θα γεμίσει με παλμό , αγωνιστική διάθεση και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα με τo αγωνιστικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν και αρκετές δράσεις όπως έκθεση παιδικής ζωγραφικής, kids athletics, χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ,τοπικά έθιμα με χορό και μουσική και μια συναυλία έκπληξη ανεβάζοντας τον πήχη των φετινών των εκδηλώσεων του Moschopodi Trail 2023.

Η Expo της διοργάνωσης θα έχει επιλεγμένους εκθέτες που θα μας παρουσιάζουν νέα προιόντα τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να τα δουν και να τα δοκιμάσουν αλλά και περίπτερα περιβάλλοντικων δράσεων.

Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει

• Αγώνα ορεινής ποδηλασίας 30km(cross country)

• Αγώνες ορεινού τρεξίματος 21km & 10km

• Πεζοπορίες 10km & 5km(αρχάριους-οικογένειες)

• Παιδικός αγώνας ορεινού τρεξίματος 1km

• Moschopodi Experience που περιλαμβάνει συνδυαστικά τα 30km MTB & 21km RUN.

Με εκτίμηση,

Οργανωτική ομάδα Moschopodi Trail

Σχετικά