Σωτ. Γερμανός: ”Αναμένουμε εξηγήσεις για την κατάντια της μιας και μοναδικής συμμετοχής στο Γυναικείο πρωτάθλημα”

Ο Σωτήρης Γερμανός έχει γράψει ιστορία στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ με τον Άρη Θήβας τον οποίο οδήγησε στην Α1 και την Α2 Εθνική κατηγορία και με αφορμή ανάρτηση για το τοπικό μπάσκετ με τη συμμετοχή 58 ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα, σχολίασε χωρίς να κρύψει την απογοήτευση του για τη μη διεξαγωγή Γυναικείου πρωταθλήματος στην ΕΣΚΑΣΕ:
”Εξαιρετική η παρουσίαση από την ΕΟΚ των δεδομένων της ΕΣΚΑΣΕ των 58 ανδρικών ομάδων από τους 5 Νομούς !!
Θα μπορούσε άραγε κάποιος από τους “αρμόδιους” των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΣΕ να μας δώσει μια εξήγηση για την θλιβερή κατάντια της μιας και μοναδικής συμμετοχής του Άρη Θήβας στο αντίστοιχο γυναικείο πρωτάθλημα….!!!!????
Αναμένουμε ευαισθησίες και εισηγήσεις για να τερματισθεί αυτή η ντροπή, για την οποία…..δεν μπορεί….κάποια ευθύνη έχουν κι όλοι αυτοί οι “αρμόδιοι”….
Έχω γράψει δοξασμένες σελίδες για τον Άρη Θήβας και την ΕΣΚΑΣΕ με την συμμετοχή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ 3 χρόνια στην Α1 και 9 χρόνια στην Α2 Εθνικές κατηγορίες.
Θα ήθελα να ξέρω για ποιους λόγους δεν μπορώ να διεκδικήσω και πάλι ανάλογες προοπτικές και φιλοδοξίες για την ομάδα που φέτος δημιούργησα ανάλογες προσδοκίες…..
Κάποιοι επιτέλους πρέπει να αναζητήσουν λύσεις και ίσως να …..απολογηθούν!!

stereabasket.gr/

Σχετικά