Η οργάνωση “The Love Van” στη Θήβα(φωτο)

Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία σε μία κατάμεστη αίθουσα από μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας η εκδήλωση της οργάνωσης The love van σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς εμπνευστής αυτής της οργάνωσης και εν ενεργεία αθλητής μεγάλων αποστάσεων και ο Άρης Κατσούλης πτυχιούχος Ψυχολογίας και αθλητής μαραθωνίου με αμαξίδιο μίλησαν στους μαθητές για τον αθλητισμό τη φύση και τον εθελοντισμό. Αναφορά στις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες έκαναν και τέσσερις μαθητές του 1ου Λυκείου Θήβας με το συντονισμό της καθηγήτριας τους αλλά και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας Μπεκρή Γαρυφαλλιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν δύο ντοκιμαντερ:

· Το πρώτο ντοκιμαντέρ δίνει έμφαση στην καλή υγεία και την ευεργετική επίδραση της επαφής μας με τη φύση στον ανθρώπινο ψυχισμό.

· Το δεύτερο ντοκιμαντέρ δίνει έμφαση στον εθελοντισμό και την προσφορά σε ευάλωτους συμπολίτες μας, με το παράδειγμα της κοινωνικής κουζίνας του The Love Van.

Μετά τις ομιλίες οι μαθητές είχαν την ευκαιρία απευθήνουν εύστοχα ερωτήματα στους διοργανωτές και να λύσουν τις όποιες απορίες είχαν.

Εν συνεχεία η κοινωνική κουζίνα του The love van με την συνδρομή του ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ μαγείρεψε στον Δημοτικό Ξενώνα στο Μοσχοπόδι για την Τράπεζα Αγάπης στην οποία και παρέδωσαμε 60 πλήρες γεύματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμα φορά όλα τα σχολεία για την συμμετοχή τους.Πιο συγκεκριμένα τους εκπαιδευτικούς και κυρίως τους μαθητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους . Με αφορμή την συγκεκριμένη εκδήλωση αφήνουμε την υπόσχεση να έχουμε παρόμοιες μελλοντικές συνεργασίες και δράσεις με την μαθητική κοινότητα σε θέματα που άπτονται στην φύση και τον εθελοντισμό .

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τη ΔΗΚΕΘ για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση.

Εκ του ΔΣ

ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ

Σχετικά